Arama sonuçları: *

1. R

Acer Aspire 3 A315-56 yardım

Merhba Amazon TR den başlıkta ki laptop u alacağım. Yardımınız lazım, Aspire 3 A315-56 nın ekranı IPS mi? https://www.amazon.com.tr/Acer-A315-56-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-i3-1005G1/dp/B09W9WMTPQ/ref=lp_30117740031_1_1
  2. R

7500 TL Lenovo ideapad 3 R3 3250U laptop alınır mı?

Merhaba, IPS panel olduğu için bu laptop ta karar kıldım. 7500 TL ye alınır mı, kronik bir arızası var mı? https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-3-15-6-inc-82kr00cvtx.html
  3. R

HP 14S Celeron N4500 mi İdeapad 1 Celeron N4120 mi?

Merhaba başlıkta ki Laptoplar dan hangisini önerirsiniz?
  4. R

Celeron N4120 işlemci ile Movavi edit yapılır mı?

Merhaba, İntel Celero N4120 işlemciye sahip bir laptop ile Movavi den edit yapılır mı? 4 çekirdek yazıyor özelliklerinde.
  5. R

R3 3250U ile video edit yapılır mı?

Merhaba, bütçem kısıtlı. Başlıkta ki işlemciye sahip bir laptop ile Movavi gibi programlar ile ortalama 5 dk'lık video edit'ler yapıp Youtube ye yükleyebilirmiyim? Çok mu yavaş kalır, ne kadar süre de yükler?
  6. R

Lenovo Ideapad 3 Ryzen 3 3250U alınır mı?

Merhaba, başlıkta ki laptop ile ortalama 5 dk'lık youtube editler'i yapılır mı? Lenovo V15 G2 modeliyle arasında kaldım. Ama ideapad in IPS panel olması bana cazip geliyor.
  7. R

Asus TUF FX506HEB-HN148 RTX 3050 Tİ alınır mı?

Merhaba, başlıkta ki laptop'u almak istiyorum sizce alınır mı...
  8. R

SVA panel HP 15S-FQ2048NT 6000 TL'ye alınır mı?

Merhaba, 6000 TL bütçem var bu laptop'u buldum sizce alınır mı? VSA panel kalitesi nasıldır? Gönül isterdi ki IPS panel olsun ama bu bütçe de bildiğiniz gibi IPS panel yeni bir laptop yok...
  9. R

Aynı fiyata 15.6 inch TN panel mi, 14 inch IPS panel mi?

Merhaba, iki farklı tip laptop çeşidi arasında kaldım. Sizce aynı fiyata 15.6 inch TN panel laptop mu 14 inch IPS panel laptop mu? İki modelinde FHD olduğunu varsayın lütfen. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  10. R

6.500 TL gündelik işler için laptop önerisi

Merhaba, 6.500 TL sıfır laptop önerilerinizi bekliyorum. Gündelik işler için kullanılacak. Beklentilerim en az 15 ekran, FHD, IPS panel olması.
  11. R

10.000 TL Youtube videosu hazırlamak ve yüklemek için laptop önerisi

Merhaba, bütçemi 10.000 TL ye kadar çıkardım. Youtube videosu hazırlamak ve yüklemek için laptop önerilerinizi bekliyorum. Kullandığım programlar Movavi ve benzerleri.
  12. R

Youtube videosu hazırlayıp yüklemek için işlemci mi daha önemli ekran kartı mı?

Merhaba, sorum başlıkta ki gibi. Kimisi render için işlemci diyor kimisi ekran kartı daha önemli diyor. Sorum net, youtube videosu hazırlayıp yüklemek için işlemci mi daha önemli ekran kartı mı? Kullandığım program Movavi.
  13. R

6.500 TL laptop önerisi

Merhaba, bir laptop arayışı içerisindeyim. Bütçem 6.500 TL. Laptop'ı daha çok video düzenlemek için kullanacağım. Laptoplar konusunda neredeyse hiç bilgim yok tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom