Arama sonuçları: *

1. Ö

Öneri Üniversite için gaming laptop mu, taşınabilirliği yüksek laptop mu?

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Laptopu okula kafeye falan heryere götürürüm. Şimdi diyeceksin o zaman taşınabilir bir şey al ama AAA oyunlar da oynamak istiyorum laptopun ağırlığı sıkıntı olur mu gaming laptoplar adaptörle birlikte minimum 3-3.5 kg oluyor. Ben bir sıkıntı olacağını...
  2. Ö

Öneri Max 40k 4060 laptop öneri

Ekran kalitesi çok önemli değil tek isteğim ısınma sorunu olmasın fiyat/performans olsun ve depolama sorunu olmasın. En kötü 512gb + boşta ssd yuvası olan bir laptop olursa daha iyi olur 1tb ssd ama boşta ssd yuvası yoksa kabul edilebilir yine ama 512+boşta ssd daha iyi. Bir de fiyatlar...
  3. Ö

Öneri rtx 4060 laptop öneri

Maksimum 42k seviyesine çıkabilirim bayadır araştırıyorum ama şuana kadar içime sinen bir cihaz olmadı siz ne önerirsiniz?
  4. Ö

Yardım Maks 45k bütçe laptop tavsiyesi ve 2. ele bulaşılır mı?

Arkadaşlar dediğim gibi maks 45k ya laptop alacağım. 4070li bir laptop almak istiyorum aslında ama en az 1tb ssd si ve en az dual chanel 16gb rami olması lazım. Sen de çok şey istiyorsun diyebilirsiniz evet biraz öyle ama napalım. Şimdi kendi araştırmalarıma göre kolay kolay 45k bandında böyle...
  5. Ö

Öneri Ortalama 20k laptop önerisi iş / ofis için

Selamlar tavsiyesi olan var mıdır laptop piyasasına çok hakım değilim? https://www.trendyol.com/casper/nirvana-c550-1255-df00x-g-f-intel-core-i7-1255u-32gb-ram-1tb-nvme-ssd-gen4-freedos-p-740919267?boutiqueId=61&merchantId=129813&utm_source=share Örneğin bu var ama daha iyisi vardır illaki ne...
  6. Ö

Maksimum 6000TL oyun laptop önerisi

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyat bandında en iyi performansı hangi laptop verir bir türlü emin olamadım. Ryzen 5 3500u ve vega 8 olabilir. Veya ryzen 5 3500u ve mx230 lu bir laptop var. Mesela bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Veya bu fiyat bandı için en iyi laptop ekran...
Geri