Arama sonuçları: *

1. Lagrima

Macbook m3 pro mu macbook pro m4 mü?

Merhaba, cihazı çoğunlukla mixing için kullanacağım. Ableton, reaper vs. Uzun ömürlü olsun istiyorum. Sizce m3 pro mu almalıyım (ikinci el) yoksa 0 pro m4 mü almalıyım. M4 alırsam taksit ve kdvden indiriminden dolayı daha rahat ödeyeceğim. Ama bu kadar para vermişken işlemcideki pro ibaresi ne...
  2. Lagrima

Hangi macbook pro benim için uygun

Üniversite için macbook almak istiyorum. Çoğu işim müzikle. Mix yapıyorum. Normal bir Windows cihazda örneğin 8 gb ram asla işimi görmezken çevremdekiler macbook cihazlarda bunun yeterli olduğunu savundular. Sizce m3 pro 8gb işimi görür mü? İkinci el temiz ürünlere bakıp almak istiyorum. Ne...
  3. Lagrima

Macbook m2 pro, m3 pro, m4 air arasında kararsız kaldım.

Taşınabilir bir cihaz istiyorum bu yüzden Macbook'da karar kıldım. Gpu ile neredeyse hiçbir bağlantım olmayacak istisnai durumların haricinde. Düzenli olarak mix yapacağım. İşlemci bu yüzden çok önemli benim için. Bu 3 model arasında fiyat farkları olduğunu biliyorum. Başlangıçta m2 pro...
  4. Lagrima

Laptop indirimlerini nasıl kovalayabilirim?

Merhaba aslında sizden laptop önerisinden ziyade daha farklı bir şey istiyorum. 2-3 aya bir laptop almayı düşünüyorum. Bunu müzik için kullanacağım. Bütçem kısıtlı olduğu için indirimleri en kolay nasıl kovalarım?
  5. Lagrima

7k civarı laptop önerisi

7k civarı bir bütçem var. Önereceğiniz marka teknik servisi iyi klavye tuşu fln kırılınca ücretsiz değiştirilecek bir marka olsa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Geri