Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

35-40k bütçe laptop önerir misiniz

Bütçem 35-40k arası laptopa ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum, aşağıdaki laptopun özellikleri iyi geldi ama 2 yıldır ilgilenmiyorum pclerle vs daha iyisi varsa atar mısınız https://ty.gl/2lrcbitlzn185
  2. Robin Buckley

6k civarında laptop önerir misiniz

Bütçem altı k, dizüstü laptop lazım. Oyun fazla fps vermesede oynatsa güzel olur. İşimi görecek bir laptop lazım
  3. Robin Buckley

Laptop Fiyatları Düşmüyor

Abdullah abi dolar 2,3 gündür 11tl seviyelerinde. Kaç zamandır laptop alacam ama alamıyorum çok pahalı kuru 14,15,16 dan hesaplıyorlar nolur bir video çekip yardımcı ol bize, 3 gündür dolar 11 seviyelerinde dediğim gibi ama kuru 14,15,16tl den hesaplıyorlar bu adil değil. Dolar 10 kuruş artınca...
  4. Robin Buckley

Arkadaşlar laptoplara indirim gelecek mi

az önce bir mesajda indirim gelecek diye gördüm. dolar malum 14 e doğru gidiyor, yarın sipariş vermeye karar vermiştim laptopu ''Asus rog strix g513 hn002'' alacaktım ama forumda bir arkadaş indirim gelecek diye yazmış. Beklim mi yılbaşına kadar fiyatı artar mı?
  5. Robin Buckley

Asus rog strix g513 hn002 alınır mı?

arkadaşlar almayı düşünüyorum kullanan varsa yazabilir mi
  6. Robin Buckley

9000 tl laptop önerir misiniz

9k civarı en iyi laptopy söyler misiniz
  7. Robin Buckley

Okul için macbook alınır mı

Arkadaşlar okul için macbook almayı düşünüyorum, derste solidworks kullanıyoruz açar mı? Bir de macbook a crack program iner mi
Top Bottom