Arama sonuçları: *

1. B

7-8K bütçe iş laptopu?

Mimarlık işlerinde kullanılacakmış. Oyun oynanmayacak. Önerileriniz neler?
  2. B

2021 ürünlerinin belli bir çıkma tarihi var mı?

Merhabalar. Sessiz, performanslı, bataryası iyi bir ultrabook bakıyordum üniversite için. Matebook 14(2020) versiyonunu almayı düşünüyordum ama pek acelem de yok. Şöyle bir yeni yılın ürünlerini de göreyim dedim. Yeni yılın ürünleri tahminen ne zaman gelir? Bunların dönemleri falan var mı?
  3. B

Huawei Matebook 14'ten daha iyi ultrabook var mı?

Birkaç haftadır araştırıyorum. Bu bütçelerde en iyi bilgisayarın bu olduğuna karar verdim. 16 GB RAM + 512 SSD modelini düşünüyorum. Özellikle sessiz çalışması ve ortalama 8 saati bulan batarya süresi, 2K IPS ekranı gibi pek çok avantajı var. Bu fiyatlarda bu özelliklerin de üstüne çıkabilecek...
  4. B

Bu bilgisayarı almamın eksi yanları ne olur?

Merhaba. Sessiz ve rahat çalışan bir ultrabook bakıyordum. Huawei matebook 14 fiyatıyla(8000TL) vs. bana uygun geldi. Ekran IPS panel ve 2k çözünürlükte. 16gb ram 512 gb ssd'si var. Harici ekran kartı yok ve asıl merak ettiğim bundan dolayı bir dezavantaj yaşar mıyım? Oyun oynamak amacıyla...
  5. B

8-9K bütçe ve ses yapmayan laptop?

Merhabalar. Ben 2060'lı bir monster notebook almıştım ama fan sesi aşırı fazla olduğu için iade ettim. Google'a girerken bile fan hızlanmaya başlıyordu. Turbo moddan bahsetmiyorum bile. Hem ses yapmayacak hem de performansı düşük olmayacak bir laptop var mı? Aşırı fazla oyun oynamam ama yine de...
  6. B

9-10K Laptop Önerisi

Merhabalar.Mühendislik öğrencisiyim.Hem uygulamalar için hem de oyun için bir laptop arıyorum.9-10k gibi bir limit düşündüm.Neler önerirsiniz?
Top Bottom