Arama sonuçları: *

1. C

Acer Predator mü HP Omen mi

Sizce hangisi? Predator: https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-300-ph315-53-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-rtx2060-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nhq7yey002-p-HBV000019C5KA?magaza=Hepsiburada Omen...
  2. C

Öneri Marka olarak HP mi Lenovo mu?

Arkadaşlar varsayalım ki tamamen aynı performansta ve fiyatta iki ayrı laptop var. Biri Lenovo diğeri HP marka. Hangi markayı tercih edersiniz? Nedenini açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
  3. C

Lenovo Legion 5-15ARH vs HP Omen 15-EK0000NT Hangisi?

Arkadaşlar beni uzun süre götürecek bir laptop arıyorum. Hem iş hem oyun amaçlı kullanacağım için pil performansı da önemli ama yaptığım araştırmalara göre ikisinin de ofis işlerinde kullanıldığı zaman uzun götürdüğünü öğrendim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de marka kalitesi...
  4. C

Öneri Hangisini önerirsiniz?

Sizce hangisi? Pil süresi ve uzun ömür dikkat ettiğim özellikler. Aradaki fiyat farkını da dikkate alırsanız sevinirim. MSİ...
  5. C

Öneri Ders-Oyun için laptop önerisi

Selam. Bütçem maksimum 12 bin tl. Hem yanımda taşıyabileceğim (her gün okul götürme) hem de akşam eve geldiğimde rahatça yüksek ayarlarda oyun oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Bütçem ortalama 11 bin maksimum 12 bin tl. Önemli noktalar: Şarjının ofis işlerinde (word, slayt...
Top Bottom