Arama sonuçları: *

1. B

Yardım 70K'ya kadar iş laptopu önerisi

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yazılım mühendisiyim ve benim şuan ki sahip olduğum 3050li laptop işimi görmüyor bazı programlarda sıkıntı oluşturuyor işlemcisi yeterli gelmiyor vs. Ben yeni bir pc almaya karar verdim fakat bu bütçede pek işime yarayacak iş istasyonları mevcut değil iş...
  2. B

45-50K Laptop Tavsiyesi

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda laptopumda bir değişikliğe gideceğim. Ve sizden de tavsiyeleriniz bekliyorum. Aradığım özellikleri mesleğim olan yazılım mühendisliği kapsamında düşünerek önerirseniz sevinirim. İlk olarak ben bir çok farklı sekmede aynı anda çalıştığım için...
  3. B

Bu Monster Laptop Alınır mı?

Abra A7 V13.2.3 model laptopu abim için almayı düşünüyoruz eksileri artıları nelerdir fiyat olarakta 17"laptoplara göre uygun geldi. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Başka önerileriniz varsa 19 bin TL'ye kadar önerebilirsiniz. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ürün Linki...
  4. B

Bu Laptop Alınır mı?

https://www.epey.com/laptop/hp-pavilion-gaming-15-ec2056nt-68n71ea.html Arkadaşlar 16.500TL'ye bu laptop alınır mı? Artı ve eksileri nelerdir?
  5. B

Bu Laptop Alınır mı?

Arkadaşlar 14bine pazarlık yaptık kutusu var faturası yok garantisi bitmiş çizik vs. yok detaylı fotoğraflarını attı arkadaş. Fiyat nasıl garantisiz bi laptop için sizce. Mantıklı mı...
  6. B

Öneri En Ucuz RTX3060'lı Laptop?

Arkadaşlar RTX3060'lı laptop alacağım diğer parçaları daha sonra yükseltebileceğim için sadece ekran kartının RTX 3060 olması yeterli. Önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  7. B

18.000 TL Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar istediğim özellikler şu şekilde 16 gb ram rtx 3050 ve üstü bir kart en az 500gb m.2 ssd en az 2k ekran eskiden ıdeapad 5 pro vardı şuan ikinci elde bile 20k altına vermiyorlar sıfırı 1 ay önce 16bin civarıydı babama almıştık babama şuan sana yenisini alalım ben onu alayım dediğimde...
  8. B

Doktor İçin Laptop Önerir Misiniz?

Arkadaşlar bilgisayarı babam için alacağım. Kendisi doktor ve bilgisayarın şık bi görüntüye sahip olmasını istiyor. Özellikleri de uzun yıllar götürecek şekilde olursa çok güzel olur. İşletim sistemi Windows olması gerekiyor. Bütçe de sorun yok. Fakat 50klık laptopta önermeyin. Ben kendimde...
  9. B

Çözüldü✓ 9K Bütçeye Elimdeki Masaüstü PC ayarında performans verecek oyuncu notebook tavsiyesi!!!

Masüstü sistemim: -Ryzen 5 2600 -ASUS Dual RX 5500 XT 4GB -16 GB 3200MHz Cl16 RAM -B450 Anakart -500W 80+ PSU -75Hz 23.8" IPS panel monitör Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Üniversiteye gideceğim için sistemimi satıp notebooka geçeceğim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden...
Geri