Arama sonuçları: *

1. Frecksloin

donanım arşivi akşam atılacak laptop hakkında

selamlar. donanım arşivi Instagram hesabında 13.6klık laptopu kendi de almıştı. akşama yine aynı laptop mu gelecek? yoksa farklı model mi olacak? @Abdullah Hacıgül hocam bir de dell laptopun incelemesi gelecek mi? gelirse gerçekten çok iyi olur ham insanların kafasındaki soru işaretleri de gider
  2. Frecksloin

4 gb vram hikaye oyunları için yeterli midir?

kütüphanemde 220 oyun var ve çoğu hikaye ağırlıklı, yüksek grafikli oyunlar. laptop alacağım ailem daha sıcak bakıyor fakat 4gb vram yetmez diye düşünüyorum. rdr2 full ayarlarda açmak için mesela, ya da cod warzone vs.(grafik olarak). bu yüzden 3050 ve 3050ti laptoplara ısınamıyorum. ne önerirsiniz?
  3. Frecksloin

DA Dell laptop alanlar, kullananlar bakabilir mi?

fiyat çok iyi. tek sorun tasarım ve malzeme kalitesi. görsellerde aşırı dandik duruyor ve 15 yıl önceki laptopların tasarımına benziyor. yorumlarda ısındığı belirtilmiş. kaç derecelerde? abs plastik kaliteli midir; ürünü 1 2 yıl kullanıp bırakmayacağım 4 5 yıl minimum kullanacağım ondan bu...
  4. Frecksloin

Öneri 13-13.5k Laptop önerisi?

Bu laptop'un tasarımını çok beğeniyorum, Legion 5'i de beğendim fakat bütçemi aşıyor, 13.3 Max zaten. Zephyrus G14'ün ekranı biraz fazla küçük, tasarımı sade ve hoş laptop önerebilir misiniz? Oyun testlerine baktım biraz; 3050Ti, 1660Ti'ı geçiyor, nerdeyse %15'lik hatta bazı oyunlarda...
  5. Frecksloin

Öneri 13500 laptop önerisi?

Asus rog zephyrus serisinin tasarımı çok iyi fakat 13k ya 3050ti alıp rtx2060'tan %20 daha az performans almak istemiyorum, 13k'ya 2060 ve tasarımı şık olan laptop önerebilir misiniz? bütçe konusunda 500 aşabilirim.
  6. Frecksloin

Bu laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-zephyrus-ga401qe-hz127-amd-ryzen-7-5800hs-16gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000007XFIU?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.8.4 birkaç sorum...
  7. Frecksloin

Öneri Sade laptop önerisi?

bir laptop almaya karar verdim, çok göz almasını istemiyorum, rtx serisi olur ise tatlı ve hoş olur, yani kısacası iş için kullanılacak bir şey gibi gözüksün, günlük kullanım olacak, arada cyberpunk falan oynarım herhalde, bir de; 3060lı bir laptopun fiyatı şu an ne kadardır? 12k ya bulunabilir mi?
Top Bottom