Arama sonuçları: *

1. yigitern

Öneri 26-30k Arası QHD LAPTOP Önerisi

Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5 sahibiyim fakat o kadar çok sorun çıkarttı ki bana cihazı satışa koydum ve evdeki kasamıda aynı şekilde satılığa koydum ortalama 26k 27k gibi bir fiyata ikisini satmayı planlıyorum onlar yerine hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisyar istiyorum renk...
  2. yigitern

Yardım bu iki laptoptan hangisini tercih etmeliyim

https://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-laptop-15-eh2010nt-amd-ryzen-5-5625u-8-gb-256-gb-ssd-freefreedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-68n97ea-p-HBCV000036E2AC?magaza=Teknorya&&wt_gl=cpc.6802-IT.pmax.camp20506957413adgr000000&gclid=CjwKCAjw6p-oBhAYEiwAgg2PguS9UTkOITQPy4lueCHi7FP6WD_tVzqwiNV1QsX...
  3. yigitern

Yardım Grafik Tasarsım İçin Laptop

7k ile 9k arasında bir bütcem var 1920x1080 olması önceliğim 2. el olursa daha iyi olur fiyat yüzünden
  4. yigitern

Huawei D15 i3 10.Nesil Alınır mı?

7000tlye sarı sitede buldum grafik tasarım ve web tasarım için kullanıcağım kullanıp şikayeti olan var mı ?
  5. yigitern

Yardım 7000TL Grafik Tasarım & Web Tasarım Laptop öneri

oyun için istemiyorum huawei matebook gibi önerebilceğiniz laptopları bekliyorum grafik tasarım ve web için kullanıcağım. Çözünürlüğü 1920x1080 olması tercihimdir
  6. yigitern

Adobe uygulamaları için laptop'a ihtiyacım var

İşim gereği web tasarım ve grafik tasarım yapıyorum fakat artık laptop'a ihtiyacım var çok güçlü bir cihaz aramıyorum 7k bütcem var 2. el arıyorum cihazı aklımda huawei matebook d14 veya asus vivobook tarzı bir şey var (grafik tasarım işlerim baskıya gitmeyecek.)
  7. yigitern

İçmimarlık öğrencisine laptop

15k bütçemiz var AutoCAD tarzı programlar kullanıcak kuzenim için istiyoruz.
  8. yigitern

5-6k Bütçeye Yazılım için laptop

Genelde okula götüreceğim yönetim bilişim sistemleri bölümüm ve yazılım ağırlıklı olarak kullanıcağım oyun amaçlı olmayacak.
  9. yigitern

Lenovo i5 6500 TL laptop öneri

6-6.5k i5 lenovo bir laptop arıyorum ofis ve ev işleri için önerilerinizi beklerim
Geri