Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

İngilizce Öğretmenliği İçin Laptop Önerisi

Merhabalar, Arkadaşlar bir tanıdık kızına laptop alacakmış; İngilizce öğretmeni, oyun oynanmayacak, sunum filan yapılacak, hafif olması iyi olur taşıma açısından sonuçta hanımefendi kullanacak. Bütçe 30.000 TL taksitli olacak ama 15-20.000 TL civarlarında olursa daha iyi olur. 3-4 Öneri...
  2. smithblacksmith

20.000₺ civarı Laptop Önerisi

Merhaba, Çok yoğun oyun oynayan biri değilim ama oyunları da güzel oynatan bir laptop istiyorum. Kasa isterdim lakin yer sorunu olduğu için laptop düşünüyorum. İndirimde güzel bir laptop önerirseniz sevinirim. Mümkünse taksit imkanıyla... ( Soğutma sistemi güzel olmalı )
  3. smithblacksmith

Laptop Önerir Misiniz 15K Bütçe

Merhaba, 15K bütçe laptop önerir misiniz? Oyun oynanmayacak.
  4. smithblacksmith

25.000₺ Max Bütçe Laptop Önerisi

Merhaba başlıkta yazdığım gibi, garantisinde sorun olmayacak düzgün bir laptop önerir misiniz? Oyun için istiyorum. 1706391567 Xbox Series S ile beraber direksiyon seti alsam mı mantıklı olur yoksa Laptop mu? Direksiyonla Forza, klavye mousela hikayeli oyunlar oynamak istiyorum. Belki...
  5. smithblacksmith

Yardım Bu Laptop Bu Fiyata Satılır Mı?

Merhaba, AMD A8 , Ryzen 5 laptop var. 256 GB SSD var pili 2 saat gidiyor. 2300₺’ ya satılır mı sizce? Yoksa kenarda kalsın mı?
  6. smithblacksmith

Öneri Laptop + Telefon Önerir Misiniz?

Merhabalar, iPhone 13 telefonum var, yıl sonuna kadar garantisi kaldı pili de 86’ ya düştü. Telefoncu 22.000₺ veririm diyor ( Bu fiyata satılır mı? Sarı sitedekiler daha ölücü ) Hem Android özgürlüğünü özlediğim için, hem de laptop almak istediğim için satmayı düşünüyorum. Bana hem laptop hem...
  7. smithblacksmith

Bu Macbook Gerçek Mi Sizce Alınır Mı?

Sizce bu PC alınır mı? Macbook logosu var Macbook ama Windows 11 yüklü, Core 2 Duo var. 3.000₺ diyorlar.
  8. smithblacksmith

Minimalist Laptop Öneriniz

Merhaba, Bilgisayarda oyun oynamayı sevmiyorum fakat bilgisayar bir ihtiyaç. Örneğin TV' de film izlemek için HDMI ile bağlantı kurmak istiyorum bilgisayar lazım. USB ile film izleyeyim diyorum USB' yi NFTS biçimlendirmem gerekiyor bilgisayar lazım. Telefona Root, Rom atayım diyorum...
  9. smithblacksmith

Öneri Fotoğrafta Gösterdiğim Laptoptan İyisini Önerir Misiniz?

İris ekran kartı, i5 11. nesil 512 gb Ssd, bence bu fiyata değmez. Abim yengem için istiyor, 14" ve kolay taşınabilir performanslı ve ucuz olmasını istiyor. Oyun amaçları yok ama fiyat performans ve işlevsellik için önerilerinizi bekliyorum. Adamsınız, şimdiden teşekkürler
  10. smithblacksmith

Yardım Dolar 7.6 iken 7700 ₺'ya alınan TUF A15 laptop Dolar 14'ken kaça satılır?

Merhaba, Dolar 7,62 iken 7700₺ alınan bir Asus Tuf A15 laptoba ekstra 1 TB HDD, 8 GB 3200 MHZ RAM takılırsa ve içerisinde 512 GB M2.NVME varsa. Dolar kuru 14₺ olmuşken 2. el fiyatı ne olmalı?
  11. smithblacksmith

Yardım Laptobumun Fiyatı Ne Kadar Eder?

Merhaba, Laptobumu çok kullanmıyorum, bu yüzden satmayı düşünüyorum. Asus TUF Gaming A15 FA506II-BQ018 (60 Hz) CPU: AMD RYZEN 5 4600H with Radeon Graphics GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti BELLEK: Kingston SK Hynix 8 GB DDR 4 3200 MHz Micron Technology 8 GB DDR 4 3200 MHz HDD: Seagate...
  12. smithblacksmith

Yardım 4000₺ Laptop Önerileriniz??

Merhaba, Bir tanıdığım muhasebe işleri için laptop istiyor. Şarjı iyi gitmeli Kasmamalı Ekranı biraz büyük olmalı Teknik desteği sorunsuz olmalı 4000₺ civarı olmalı Oyun için değil Ben baktım i5 10. Nesil ekran kartı bulunmayan laptoplar 5000₺ siz daha iyisiniz önerirseniz daha iyi olur.
  13. smithblacksmith

Yardım Bilgisayar Mühendisliği İçin Fiyat Performans Laptobu Önerisi?

Merhaba, Bir tanıdığım bu şekilde bilgisayar istiyor, sağlam olması ve desteğinin iyi olmasını istiyoruz. Oyun oynanmayacak, ama uygulama açıldığında seri olmalı. Fiyat limiti yok.
  14. smithblacksmith

Yardım Oyun İçin İdeal Laptop/ PC Önerileriniz?

Merhaba, 10.000₺ bütçe ile hem laptop hem masaüstü PC önerir misiniz?
  15. smithblacksmith

Yaptığım Sizce Mantıklı Değil Mi?

Merhaba Masaüstü bilgisayarımı satıp daha ucuza laptop aldım. MASAÜSTÜ i3 10100F + 1650 SUPER + 8 GB RAM + 480 GB SSD + 650W 80 + Fantech MVP 861 + Frisby FS 192 BT + LG ULTRAGEAR 32" 165 hz 1 ms LAPTOP ASUS TUF RYZEN 5 4600H ( İ7 10. nesil eşdeğer) + GTX 1650TI + 16 GB RAM + 512 GB SSD +...
  16. smithblacksmith

Yardım Hangi laptobu almalıyım?

Merhaba, i5 10. nesil işlemcili ya da daha üstü olabilir ve 1650 Ti ekran kartına sahip laptop bakınıyorum. (Bu da daha üstü olabilir) 7000₺ civarına 2. el olarak ( daha iyisine daha fazla verebilirim) Acer Nitro 5 ASUS TUF 506. HP Pavilion. Monster Abra Casper Excalibur. Bu markalardan...
  17. smithblacksmith

Yardım İndirimde Laptop Var Mı?

Merhaba, 7500- 8000₺ civarına laptop arıyorum. İ3 10100F + 1650 Super bilgisayarım ve 165 Hz 1 ms 32" bilgisayarımı sattım laptop alabilmek için Ekranın küçük olması çok önemli değil performans istiyorum ve fiyatının iyi olmasını istiyorum. 1650 Superle hemen hemen aynı ya da daha iyi bir...
  18. smithblacksmith

Yardım RTX Laptop Önerir Misiniz?

Merhaba, Makale yazarken sorun çıkarmayacak. Ekranı biraz büyük olmalı. Numpad olmalı. RTX 2070, 3060 ya da aynı segmentte olmalı. Autocad, Dialux konusunda hızlı olmalı.
  19. smithblacksmith

12.500₺ RTX3060 vs 2070

Merhaba, Bir tanıdık laptop almak istiyor, RTX 3060 mı almalı yoksa 2070 mi? 2070 kullanılmış 2. El ama RTX 3060 kullanılmamış. Arada performans farkı 2. El almaya değer mi? Fiyatları aynı.
  20. smithblacksmith

Lenovo Ideapad 310 15-IKB 2. EL Fiyat

Merhaba, Lenovo Ideapad 310- 15 IKB laptoba sahibim, özellikleri; İntel Core i5 7. nesil 7200 U 8 GB RAM Nvidia GeForce 920 MX ekran kartı 256 GB SSD (2 Yıl Garantili) + 120GB HDD Eksileri: Kasasına mousepad yapıştırdığım için japon yapıştırıcısı izleri var xD (Çözüm: Yapışkanlı Folyo ile...
Geri