Arama sonuçları: *

1. Ephemerality

Öneri 40.000 TL'YE LAPTOP ÖNERİSİ

Yeğenim için açıyorum konuyu maalesef bu bütçeyi geçecek maddi durumları yok. Fps oyunları ağırlıklı olmak üzere genel olarak her oyunu oynuyor hikâyeli oyunlar da dahil olmak üzere. Bunlarla beraber okul için kullanacak psikoloji okuyor. Bunlara uygun alınabilecek size göre en iyi laptop'u...
  2. Ephemerality

Öneri Laptopum Ne Kadar Eder ?

Laptopun tam adı bu: HP Omen 15-EK0000NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar özelliklerini de görsel olarak ekliyorum. Bakımı yeni yapıldı temizlik ve macun değişimi yani. Kozmetik olarak herhangi bir sorunu deformasyonu yok tam olarak ne kadara...
  3. Ephemerality

Öneri MAX 35 K LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam. Genel olarak her oyunu oynatabilecek ve günlük işlerimi de halledebileceğim bir laptop arıyorum. FPS tarzı oyunları oynamayı çok seviyorum fakat bunların hepsinin dışında beni birkaç sene götürsün istiyorum buna göre laptop önerirseniz çok sevinirim.
  4. Ephemerality

MAX 15K LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar selam laptopu babam için alıcam. Aradığım öncelikli özellikler İntel veya ryzen 5. ve 7. nesil işlemcilerden biri olması , 16gb ram, 500gb veya 512gb m2 ssd, 15.6 inç olması ve full hd olması. Bu laptop genel olarak araştırma yapma, araştırılan konularla alakalı video, film-dizi...
  5. Ephemerality

MAX 20K LAPTOP ÖNERİ

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Laptop almak istiyorum babam için aradığım kriterler şu şekilde; 1. Uzun şarj süresi 2. FHD ekran 3. Min 16 gb ram 4. Min 512 gb ssd Babam bu bilgisayarı iş için ve genel olarak araştırmalar yapıp konularla alakalı videolar, filmler gibi işler için...
Geri