Arama sonuçları: *

1. tahay

Toplama şeklinde olan laptoplar sorun olur mu

Laptoplar hakkında bilgiye pek sahip değilim, sizin tavsiyelerinizle ve ayrı aramamla gamegarajdan bir laptop bütçeme göre en iyi seçeneklerden biri olduğuna kanaat getirdim ama hazır bulunmak yerine ssd'si ram i vs. stok durumuna göre değişebiliyormuş bunun atıyorum asus tuf tan rastgele bir...
  2. tahay

Öneri Hangisi daha mantıklı olur genel anlamda laptop mı masaüstü mu

Merhabalar iki seçenek arasında takılı kaldım biri laptop biri masaüstü şimdi düşününce masaüstü bana her türlü daha mantıklı geliyor özellikle uzun vade için ama tasimadir falan filan sıkıntılar oluyor Laptop olarak:https...
  3. tahay

Bilgisayar almak istiyorum öneride bulunur musunuz

Mümkün mertebe oyun oynayıp Photoshop kullanıp encode/yazılım yapabileceğim bir bilgisayar önerisi lazım bütçeyi geçmem mümkün birde gerekli midir bilmiyorum laptoplar fazla ısınıyor diye biliyorum gerekli mi değil mi soğutucu/fan için bilgi verebilir misiniz
  4. tahay

Laptop önerisinde bulunur musunuz

Yazılım öğrenmek istiyorum bunun için minimum yeterlilikte bı laptop önerir misiniz
  5. tahay

Ultrabook önerir misiniz?

merhaba ben bir ultrabook almayı düşünüyorum bildiğiniz var mı yada önerdiğiniz? freedos olmasa daha iyi olur bütçe konusunda emin değilim ne kadar ayırabilceğim konusunda çok olmasada biraz oyun oynarım office tir çoklu uygulama açabilsin birde çok olmasada olur bir iki edit yapabilirim yardım...
Geri