Arama sonuçları: *

1. İsmetPotter

alienware laptop alınır mı?

bilgisayarcıya gitmiştim bugün, 17-20k bandında bir laptop. i7-7700hk, gtx 1060 8gb, 16gb ram. avrupa’dan birisi almış bu laptopu 2 yıl kadar süre kullanmış sizce alınıe mı?
  2. İsmetPotter

max 38k gaming laptop önerisi

https://www.incehesap.com/msi-katana-17-b13vek-1036xtr-i7-13620h-17-3-144hz-freedos-full-hd-notebook-fiyati-71003/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.44 bu laptop çıkabileceğim max bütçe. bu fiyata daha iyi laptop önerisi bulunur mu? laptop kullanan arkadaşlar...
  3. İsmetPotter

Oyun ve edit odaklı laptop

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-3-a315-42g-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-radeon-540x-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hf8ey-00d-p-HBV00000V3W5I?magaza=Techburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjw9MuCBhBUEiwAbDZ-7oC4ereCOIxrGa1-AXDQ1ZaI2azyNPOBU1yEXVk...
  4. İsmetPotter

7k bütçe oyun ve edit tabanlı laptop

Max 7k bütçe ile laptop. Çoğunlukla oyun odaklı nadir edit o yüzden AMD önermenize gerek yok. Max 7k bütçe en fazla 200daha çıkarım üstüne
  5. İsmetPotter

Monster abra a5 notebook

Ağır oyun ve biraz edit odaklı bir sistem. Edit dedim diye lütfen AMD önermeyin bütçesi aşar beni. Abra a5 alınır mı dediğim gibi oyun odaklı. Link...
  6. İsmetPotter

HP Pavilion Gaming alınır mı?

HP Pavilion Gaming 15-dk1000nt 1U5Q9EA Dizüstü Bilgisayar alınır mı? Oyun amaçlı ve edit amaçlı kullanacağım. Edit için AMD önermeyşn nadir edit yapacağım
  7. İsmetPotter

Laptopa hdd veya SSD takılır mı

Laptopa SSD veya HDD takılabilir mi? Garantisi bozulur mu?
  8. İsmetPotter

Acer nitro 5 alınır mı

Acer nitro 5 oyun ve edit odaklı bir sistem olarak günümzde alınır mı? Aynı fiyat aralığında güzel bir laptop bulunabilir mi? Lütfen o fiyata masaüstü toplarsın demeyin masaüstü hazırda sistemim var fakat laptoplar bakmayı düşündüm biraz. Oyun ve edit için iyi bir laptop mu? Aynı fiyat...
Geri