Arama sonuçları: *

1. ErnestMuçi

Hepsiburada laptop önerisi

Aklımda omen var ama indirimi yok diye o kadar eder mi bilmiyorum.Amazondan önermeyin taksitinden değil ama sorun yaşıyorum orayla. 40-45 civarı peşin fiyatına önerdiğini laptop var mı?veya bu düşerse bunu al diyip beklememi önerdiğiniz?
  2. ErnestMuçi

Bu laptop alınır mı?

4070 140w olması ilgimi çekti
  3. ErnestMuçi

Laptop Önerisi ve ne zaman almam gerektiği

Öncelikle en az peşin fiyatına 6 taksit yapabileceğim(hepsiburada olursa daha iyi 9 taksit)bir laptop arıyorum. Bu ay sonu almayı düşünüyorum sizce kasımda fiyatlar düşer mi yoksa bu ay halledeyim mi? 40-45 bin arası olursa iyi olur ama 50 ye kadar çıkabilirim. Aradığım özellikler: Fan sesinin...
  4. ErnestMuçi

Xiaomi Redmi G Pro 2024 hakkında düşünceleriniz

Bildiğim kadarıyla Türkiyede satışı yok. Dayıma çinden getirtmek istiyorum. Özellikler aşağıda laptop hakkında düşünceleriniz neler?
  5. ErnestMuçi

Laptop önerisi ve taksitlendirme

Bir önceki konumda daha yüksek bütçem vardı ama maalesef taşınma işi olduğundan ailemin alamadım.Beni 1-2 sene ortalama düzeyde idare edecek ve taksitlendirme olarak yüksek,normal fiyatının üzerine çok konmayan bir laptop önerir misiniz? Lenovo LOQ 15IAX9 düşünüyorum. Daha mantıklısı var mı ve...
  6. ErnestMuçi

Hem okul hem oyun için laptop

İşletme veya iktisat okuyacağım.Bu bölümlerin kullandığı ve uçak mühendisliğinde kullanılan çizim için(abim)laptop arıyorum. Oyunlar konusunda ise Rdr2,Witcher,God of war,Assasins creedi orta ayarlarda akışkan oynatacak ve benim için en önemlisi bannerlordda meydan savaşlarında kale...
Top Bottom