Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Hangi Laptopu Tercih Etmeliyim

Herkese iyi forumlar. Sadece günlük kullanım için (oyun oynanmayacak, render alınmayacak, dizi, film, video izlemek gibi gündelik şeylerde kullanılacak.) bir laptop arayışındayım. Aşağıda birkaç tane seçenek var. Belirttiğim kriterlere göre sizce hangisini tercih etmem daha doğru olur? Şimdiden...
  2. S

Yardım MAX 20.000 LAPTOP ÖNERİSİ

Herkese selamlar, iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 20bin TL'ye kadar bir laptop arayışındayım. Laptop günlük kullanım için olacak, oyun oynanmayacak, dizi-film, video veya basit office işleri için kullanılacak. Bu kriterlere bakınca bu bütçelere çıkmaya gerek olmayabilir...
  3. S

Öneri Laptop Model Yükseltme

Herkese iyi forumlar. Şu an aktif olarak Acer Nitro 5'im var ve özellikleri şu şekilde; Intel i5-12500H - 16GB 3200mhZ RAM - 512GB m.2 SSD - 4GB RTX 3050ti Gerek daha yeni olması gerekse 3050ti'dan istediğim performansı alamadığım için elimdeki laptopu satıp ekteki laptopu almayı düşünüyorum...
  4. S

Çözüldü✓ Laptop Model Yükseltme

Herkese iyi forumlar. Şu an aktif olarak Acer Nitro 5'im var ve özellikleri şu şekilde; Intel i5-12500H - 16GB 3200mhZ RAM - 512GB m.2 SSD - 4GB RTX 3050ti Gerek daha yeni olması gerekse 3050ti'dan istediğim performansı alamadığım için elimdeki laptopu satıp ekteki laptopu almayı düşünüyorum...
  5. S

Yardım LAPTOP seçiminde YARDIM lütfen

Herkese iyi günler, iyi forumlar. Birkaç gündür yaptığım araştırmalar sonucunda bütçem için uygun birkaç laptop buldum. Açıkçası Temmuz'a kadar beklemeyi düşünüyordum fakat artan dolar kurunu ve fiyatları görünce sanırım acele etmek daha mantıklı hale geldi. 20.000TL'ye kadar olabilecek en...
  6. S

Yardım 22.000 TL bandında Oyun için Laptop Önerisi

Herkese iyi günler. Bu konu hakkında birçok konu var forumda neredeyse birkaç gündür hepsini tek tek takip ediyorum zaten fakat her konuda birçok farklı model ve markaya denk gelince insanın kafası karışıyor. SİZE GELİP EN İYİ VE EN MANTIKLI TAVSİYEYİ ALMAK İSTEDİĞİM İÇİN BEN DE BİR KONU AÇMAK...
Geri