Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yardım Kız arkadaşım için laptop tavsiyeleri

Öncelikle kendisi bir site üzerinden yabancılara türkçe eğitmenliği yapıyor ve bunun için kendisi seyahat edebileceği hafif , ekranı fazla büyük olmayan bir laptop istiyor ve kamera ve ses iletimi güzel olması gerekir ayrıca buna ek olarak kendisi bir kulaklık , mouse ve laptop çantası da istedi...
  2. Gordiac

Değişim Konusunda Tavsiye

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-alpha-17-a4dek-025xtr-ryzen-7-4800h-16-gb-512-gb-ssd-rx5600m-17-3-full-hd-notebook-fiyati,949752582.html Yukarıdaki modelin aynısından mevcut elimde sizce bunu satıp aşağıdakini alsam mı ...
  3. Gordiac

Asus ROG Strix G15 vs MSI Alpha 17 A3DEK

Şuan elimde MSI var fakat acaba diyorum bu pcyi satıp asus rog strix mi alsam ? Şimdi bir karşılaştırma yapacak olursak arkadaşımın almak istediği ekran kartı rtx 3050ti 4 gb idi Biraz mağazalara bakınca aynı ekran kartına sahip asus rog strix g15 laptop gördüm İşlemci bakımından rog strix...
  4. Gordiac

Yardım Saliselik Gri Ekran hatası

https://www.hepsiburada.com/msi-alpha-17-a4dek-025xtr-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-rx5600m-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000164IKZ Bir kaç gün önce yukarıdaki laptop freedos olarak aldım windows pro kurup kendi ellerimle donanım arşivi içerisindeki rehberden yararlanarak...
  5. Gordiac

Yardım iki laptop arası seçim yapmam gerek

Öncelikli iyi günler arkadaşlar ilk olarak kendi durumumu anlatmak istiyorum . Şimdi ben android üzerinde çalışan ve kendimi geliştirmeyi hedefleyen bir insanım bu yüzden emülatör vs derken güçlü bir sisteme ihtiyaç duyuyorum...
  6. Gordiac

Avrupadan Laptop getirtme

Nasip olursa sevgilimin ablası almanyaya gidecek o taraflardan laptop almasını isteyeceğim daha uyguna geleceğini düşünüyorum ama 2 soru var aklımda : 1. Avrupa ülkeleri arasında kargo alışverişi yapıyor mu diyelim ki istediğim ürün almanya da yok fransadan alicam almanyaya ürün girerken bir...
  7. Gordiac

10.000 TL Bütçede 4 Farklı Laptop Arasında Kaldım

HP Pavilion Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS, AMD Ryzen 7-4800H, 16 GB RAM, 1 TB HDD + 256 GB SSD, GeForce GTX 1660Ti, FreeDOS, 24D44EA URL ...
  8. Gordiac

Oyun ve Yazılım için Laptop

İnşallah yakın bir zamana elime 8500 yada 9000 civarı bir para geçecek konuda belirttiğim gibi android programlama ile uğraşıyorum ama aynı zamanda oyun oynamayı da seviyorum Acer nitro Ryzen 7 4800H ve Gtx 1650 Tİ modellerini gördüm bazı yerlerde 60 hz dediler iyice araştirdim ve bu modellerin...
  9. Gordiac

Nitro 5 AN515-44 NH.Q9HEY.003

Bu laptop kaç hz ekrana sahip acaba ozelliklerine baktım ama bir türlü göremedim bazı yerlerde 60 hz bazı yerlerde 144 hz diyorlar ? Çoğu yerde bu laptop onerdiklerini gördüm hedefim haline geldi çoğu incelemesine baktım bir çok modeli bulunuyor dikkatli seçmekte fayda var onun için soruyorum
Top Bottom