Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

25K ya alınabilecek laptop önerisi

Bi arkadaşım için konuyu açıyorum kendisi hem müzik işleriyle uğraşıyor hem de oyun oynamayı seven bi kişi ne önereceğimi bilemedim bütçe en fazla 25k önerilerinizi bekliyorum
  2. Ragnar Adamdır

Ps4 ve laptobumu satacağım ederi nedir sizce

Arkadaşlar geçen ay acer predator aldım ve her anlamda laptop bana yetiyor o yüzden 2. laptobumu ve hiç oynamadığım ps4 ümü satmak istiyorum aklımdaki fiyat ikisi birlikte 25k sizce mantıklı bi fiyat mı fazlamı azmı olmalı bilemedim bide laptobumun q tuşu yok temizlerken söketi çıkarttım...
  3. Ragnar Adamdır

Bu fiyata en iyisi mi?

Fırsat: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, AMD Ryzen 7-7840HS, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070, FreeDos, Performans Mavi, 7Z581EA https://amzn.eu/d/if6wmix
  4. Ragnar Adamdır

40 bine en iyi hangi laptopu alabilirim

dün konuya pek ilgi olmadı bu saatler aktif olur diye düşünüyorum 4060 ve ryzen işlemcili bir laptop düşünüyorum asus , dell ve hp nin bir kaç ürününü gördüm zamlar gelmeden almak istiyorum önerileriniz nelerdir aklımdaki model şuanlık bu ...
  5. Ragnar Adamdır

40k bütçe laptop önerisi (6 ay peşin fiyatına taksitli alınabilir)

Geçen hafta konu açtım çok güzel öneriler geldi 35k bütçe vardı ama alacağım modele zam geldi ve şuan 35k ya bu modeli alabiliyorum ...
  6. Ragnar Adamdır

35K bütçe Gaming Laptop tavsiyesi

Arkadaşlar geçtiğimiz haftaydı sanırım kasa toplamayı düşünüyordum konu açmıştım ama vazgeçtim laptop alacağım okul dolayısıyla bütçem 35 fazlası yok azı var alana kadar 35 e yükseltirim diye bütçeyi böyle yaptım aklımdaki model bu Acer Nitro 5 AN515-46 Amd Ryzen 7 6800H 16 GB 1 Tb SSD Rtx...
  7. Ragnar Adamdır

Öneri Attığım linkteki laptop alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp023-amd-ryzen-7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ Bütçem 35 bin ve daha önce açtığım konuda bir arkadaş attı bu laptopu bende biraz daha bakayım dedim ama sanki en mantıklısı bu gibi...
  8. Ragnar Adamdır

30-35k arası Laptop tavsiyesi

Lanet olsunki üniye gidip geliyorum ve bazı sebeplerden dolayı seyahat etmem gerekiyor bu yüzden güzel bi toplama kasa yapamıyorum bütçem çok güzel şeyler yaratabilirdi kaderime boyun eğip elimde olan laptopu daha iyi bi laptopa yükselteceğim 35 k ya kadar bütçem var en iyi gaming laptop benim...
  9. Ragnar Adamdır

laptop alacağım yardım edermisiniz

laptopumu yükselteceğim ve şimdi benim için çok önemli yardımınıza ihtiyacım var istediğim özellik 12. nesil veya 11. nesil işlemci örneğin 11800h gibi ve 3050 ti sorun şu arkadaşımın laptopu bu...
  10. Ragnar Adamdır

16000 TL Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar elimdeki laptopu muhtelemen 13 yada 13.5 gibi bi paraya satacağım üstüne eklersem max 16 oluyor bütçemi zorlamadan onu ekleyebilirim önerileriniz nelerdir benim buldugum var Lenovo legion 5 1660ti 10.nesil i7 16 ram 256 yada 500 ssd vardı bide
  11. Ragnar Adamdır

Laptopum güncel piyasada ne kadara satabilirim

i7-10750H 8 GB RAM 1650Tİ Ekran kartı 256gb ssd - 1tb hdd Msi gf63 thin Okulumu erken bitirdim memleketime dönüp çalışacağım ve iyi para kazanacağım bi işte çalışacağım bunu ederine satıp üstüne koyup güzel bir laptop almak istiyorum ne kadar olur iyi forumlar
  12. Ragnar Adamdır

MSİ GF63 aldım nasıldır

1650ti - 10750h - 8gb ram - 2tb hdd - 512gb ssd Özellikler bu şekilde tek fanlı olması sıkıntı diyenler olmuş zamanında ama ben yine de aldım 10k gibi bir fiyat verdim cihaz sıfır. Hatamı ettim arkadaşlar ne düşünüyorsunuz Bide 150 lira civarlarında soğutucu önerir misiniz ?
  13. Ragnar Adamdır

Yardım 13.000₺'ye kadar laptop önerir misiniz?

Arkadaşlar baya konuştum buradakilerle son bütçem 13.000Tl idi galiba bu fiyata en iyisi bu kafam çok karışık yardım ederseniz sevinirim MONSTER GAMİNG İ7 11800H NVIDIA RTX3050Tİ 16RAM 512 SSD 144HZ 17 İlan No: 962384419...
  14. Ragnar Adamdır

Alabileceğim en iyi laptop bumu

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-1-1/ Baya arkadaş yardım etmişti konuştuk gamegarajın 5XL modeline karar vermiştik 12 bine özelleştirerek en iyi o olur dedik peki ya bu cihaz nasıl yeni bir cihaz soğutma ve yapısı iyi gibi duruyor bilgisi olan varmıdır ne diyorsunuz
  15. Ragnar Adamdır

Alacağım Laptop fiyatına değiyormu

Arkadaşlar gamegarajım 5Xl-3050ti modelini özelleştirerek fotoğraftaki fiyata alacağım @Techno08 cihazı öneren arkadaş bende RAM ve ssd yükselterek bir fiyat elde ettim bu fiyata bu özelliklerde uygunmu daha iyisi varmı yorumlarınızı bekliyorum bütçem 12 bin oldu 10 bine göre yardım etmişlerdi bana
  16. Ragnar Adamdır

10.000 TL Laptop önerisi (aciliyeti var)

Arkadaşlar üniversite de yurda yerleştim yurdun interneti güzel 25 dowloand 12 upload falan veriyor yanlış yazmış olabilirim acele yazıyorum herneyse ping değerleride gayet güzel ancak memleketimden kasayı getirmedim kardeşime bıraktım burada da rahatlık açısından laptop almalıyım diye...
  17. Ragnar Adamdır

Max 10.000 TL Gaming Laptop Tavsiyesi

10 BİN CİVARLARI ALABİLECEĞİM EN İYİ LAPTOP NEDİR
  18. Ragnar Adamdır

MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Gaming Notebook alınır mı?

Arkadaşlar arkadaşım şimdi wp den yazdı forumda takıldığımı biliyor sormamı istedi de. https://www.incehesap.com/msi-alpha-15-a4dek-018xtr-15-6-full-hd-gaming-notebook-fiyati-48022/ Bu fiyata iyi mi? laptop indirim gerçekçimi alınır mı ya bende kendim direk cevap vermedim yorumlarınızı bekliyorum.
Top Bottom