Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Msi vector 17 hx vs 18 hx 5080 de hangisi alınır?

Arkadaşlar bugün alacağım ama arada kaldım sizce hangisini alayım kafam bayağı bir karışık cs ve left 4 dead oynayacağım üzmesin kasmasın komik olacak ama arada üst düzey oyunda oynuyorum ve geleceğe yatırım olsun en fazla 6 sene kullanacağım.
  2. HarbiyeliTRe

Yardım 150 Bin TL Altı Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar bütçe bu ve bunun altı Aklımda msi-asus-lenovo var onun dışında çok araştırma yapmadım lakin 5070 ti ve altı istemiyorum ayrıca asus rog 5060 almıştım ama hiç beğenmemiştim 4070s kasalı sistemden geçtim tatmin etmedi heralde ayrıca oyun oynanacak ve ders için kullanılacak uzun ömürlü...
  3. HarbiyeliTRe

Öneri 38-42k Bütçeye Gaming Laptop Önerisi

Benim asıl amacım sağlam olsun oyunda belli performansla beraber ısınmasını stabilize ve sıkıntı çıkarmayacak bir laptop istiyorum ayrıca aklımda 3 model var lenovo loq 15iax9 4050 ekran kartı ile i5 12600hx kombinasyon versiyonu diğer hp victus 4050 ile işlemci AMD ryzen 7 8845hs versiyonu son...
  4. HarbiyeliTRe

Öneri Asus Rog G16 5060 i7 14650hx vs Amd Ryzen 9 8940hx

Arkadaşlar aralarında 10 bin oynuyor ben i7 alma taraftarındayım sizce hangisini almalıyım 10 daha fazla vermek istemiyorum yanç bf1 the last of us ve cs 2 ayrıca gmod oynayacağım kaldırmaz mı bu pc yani öyle aklım 2 arada bir dere sizce?
  5. HarbiyeliTRe

5060 Asus Rog G16 vs HP Omen 17 5070

Sizce hangisini almalıyım çünkü hp çok güvenemiyorum ısınacak diye rog en iyi soğutmaya sahip olduğunu bildiğimden kaynaklı korkmuyorum sizce oyun için hangisini almalıyım ve uzun süre götürmesini istiyorum bütçem 65-75k arası.
  6. HarbiyeliTRe

Öneri 55-70k Arası Laptop önerisi

Arkadaşlar 4070s pc mi sattım artık masaüstü şimdilik kullanmayacağım sizce ne alabilirim genelde 5050 ve 5060 lar var ayrıca intel amd ayrımı derinleşmiş sizce ne almalıyım aklımda asus roglar var 5050 de 5060 ama genelde bf 1 left 4 dead 2 ve dying light gibi sevdiğim oyunları oynuyorum...
  7. HarbiyeliTRe

Öneri 40-55k gaming laptop önerisi

Arkadaşlar hazır sistemim var sadece motorla gezdiğim ve işe gittiğimden kaynaklı başına tam oturamıyorum o yüzden bir tane laptop gerekli ne tavsiye ederseniz genelde cs2-left 4 dead-bf2042-7 days to die da sıkıntı problem fps aşırı düşük bir laptop kullanmak istemiyorum ve soğutması iyi olursa...
  8. HarbiyeliTRe

Yardım 35 bin TL oyuncu laptop önerisi

Arkadaşlar max 35 bin TL Ben genelde cs go oynuyorum yoğun olarak ayrıca rust veya bf1-bf5 oynarım ekstra olarak onun dışında başka bir şey oynamıyorum birde normalde toplama alacaktım lakin çok sıkıldım bir koltuğun üzerinde oynamaya birde 100w arası 140w önerirsiniz iyi olur.
  9. HarbiyeliTRe

MacBook Air 2 oyun için alınabilir mi?

Arkadaşlar sadece merak ediyorum bir kaç oyun testini gördüm şaşırdım sizce hakikaten oyun oynatabilecek kabiliyeti var mi mesela rust veya bf 1.
  10. HarbiyeliTRe

Yardım 55 bin TL laptop Önerisi

Arkadaşlar bu bütçede bir laptop arıyorum sizce nasıl bir şey almalıyım ayrıca genelde yeni çıkan cs2 gta fivem battlefied 5 2042 ve 1 gibi hayatta kalmada ise dayz gibi oyunlar oynayabilirim fps odaklı olursa iyi olur benim açımdan birde soğutma olsun ekranın azda olsa büyüklük bakımından hangi...
  11. HarbiyeliTRe

Yardım 85 bin TL Gaming Laptop Önerisi

Yarın alacağım özellikle soğutması iyi ekran kartının ve işlemcinin çok iyi olduğu bir laptop istiyorum genelde cs go ve battlefied tarzında oyun oynuyorum genelde diğer türlü derslerim ve üniversite için kullanacağım yardımınızı bekliyorum.
  12. HarbiyeliTRe

Yardım 40 bin TL Laptop Önerisi

Yoğun olarak cs go ve açık dünya oyunları oynuyorum sizce hangi marka model seçmeliyim rtx 4060 lı bir sistemli istiyorum işlemcide kuvvetli olursa iyi olur dizi ve filmde izlerim önerileriniz bekliyorum.
  13. HarbiyeliTRe

60 bin TL altına oyuncu laptop önerisi

Arkadaşlar benim aklımda neredeyse hiç bir model yok ben daha çok masaüstüne hakimim lakin burada wat değeri var mış yok işlemcinin hs olunca oyun tarafında daha iyiymiş bunları bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim sadece şu model var...
  14. HarbiyeliTRe

Yardım 60 bin TL gaming laptop önerisi

Arkadaşlar ben toplayacağım lakin aklımda laptopta var bu fiyata en iyi hangisini alınır özellikle fps ve açık dünya oyunları kasmadınız istemiyorum hangi marka ve model almalıyım soğutma çok önemli ve Monster laptop lütfen önermeyin.
Geri