Arama sonuçları: *

1. PenguReis

Hala En F/P Laptop mudur? (8.5K)

Arkadaşlar Birkaç Hafta Önce Açtığım Konularda Bütçeme En Uygun Olarak Lenovo Markasını Önermişlerdi Fiyatı Biraz Arttı Hala En F/P Laptop Bu Mudur Benim Bütçeme Göre
  2. PenguReis

Öneri Yapacağım Fedakarlığa Değer mi ?

Merhaba Arkadaşlar 8300 Tl Ye Lenovo İdeapad Gaming 3 Alacaktım Fakat Aynı Modelin Farklı Özellikli Olanını Gördüm Sadece 450TL Daha Pahalı ve Depolaması Düşük Fakat Ram Miktarı/İşlemcisi Daha Yüksek Cs Go Valorant Bide Gta5 Gibi Oyunlar Oynayacağım Cs Go Vs Daha Fazla işlemciye Odaklandığı İçin...
  3. PenguReis

Bu Laptop İle Kaç Dereceye Çıkarım ?

Merhaba Arkadaşlar Bu Laptop İle Gta5 Gibi Oyunlarda Ağır Oyunlarda Pubg/Gta5/Call Of Duty Warzone Gibi Oyunlarda Kaç Dereceyi Görürüm Elimi Yakar mı ? Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00D3TX
  4. PenguReis

Öneri 8.5k Laptop Alınır mı ?

Arkadaşlar Bu Lütfen Bu Fiyata Git Masaüstü Topla Demeyin Çünkü Ben Bunu Üniversite İçin Kullanacağım İçin Laptop Tercih Ediyorum İndirime Girmiş Ortalama 8.000 TL Ye n11 De Bulabildim Sepette Ek İndirim İle Birlikte Bu Gün Son Günmüş Fakat Benim para Yok Bu Laptopunda 8.5k Olduğu İçin Dün Gene...
  5. PenguReis

5000 Laptop Önerisi Lazım

5000TL Laptop Önerisi
  6. PenguReis

HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05

HP Gaming Pavilion 15-EC1019NT Vs Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Karşılaştırılmasını Yapmak İstiyorum Arada Kaldım Eğer Hp Alırsam Üstüne 1 tane HDD Eklemesi Yapacağım Toplam 8772.63TL Edecek. Ama Lenovo Da 1TB HDD olduğu İçin Rahatım Ki Zaten Uzaktan Bakınca Oyuncu Bilgisayarı Gibi De Durmuyor...
  7. PenguReis

Öneri Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 Benzeri Laptop

Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05 AMD Ryzen 5 4600H , İşlemcili 1TB(HDD) + 256GB(SSD) Özellikli Bir Laptop Var Fiyatı 8.000TL Fakat Bu Özelliklere Sahip/Çok Yakın Özellikli Fiyatı Daha Makul Bir Laptop Varmıdır Birde Bu Laptop Lise Falan İçin Kaç Sene Götürür :)
  8. PenguReis

Öneri Rtx 30 Ailesinden Bir Laptop Sistem

Beyler Bayanlar , Bugün Burda Toplanmamızın Nedeni Rtx 30 Ailesinden Bir Sistem Toplamak Bide Fazla Isınmasın Mümkünse :) Bütçe Sınırı Yüksek Olabilir 10.000-25.000 Eğer Kalite Artacaksa Bu Bütçe Artabilir Önemli Değil :)
  9. PenguReis

Öneri Max.7500 Laptop Önerisi (Oyun İçin Vede Hafifde Olsa Kurgu-Video Çekim İçin)

Arkadaşlar Maksimum 6800-7500 Arası Bir Laptop Arıyorum Bilgisi Olan Varmı, Oyun İçin Ve Hafif Olarak Kurgu Ve Video Çekim Olarak Kullanacağım Mesela Ring Of Elisyum Da Kaç Fps Verir Cevaplama İmkanınız Var mı ? Aklımda Olan Tek Laptop ...
Geri