Arama sonuçları: *

1. E

35 K Mimarlık V-Ray Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar evimde masaüstü sistemim var render konusunda sıkıntı çekmiyorum ama yeri geliyor dışarıda çizim yapmam gerekiyor farklı ofisler de mecburen kasa mı taşımak zorunda kalıyorum oda beni yoruyor bu sebepten ötürü yedek bir laptop almak istiyorum bütçem 35k yani arada oyun falan...
  2. E

Hp Omen 16-c0036nt Mux Switch Var mı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/omen-by-hp-16-c0036nt-5-nesil-ryzen-7-5800hx-16gb-512gb-16-1inc-rx6600m-8gb-w11.html Arkadaşlar bu modelde mux switch var mı
  3. E

İkinci el idarelik laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. İşim gereği laptop ihtiyacım var ancak düğün arifesinde olduğum için borçlarımdan dolayı çok uçamıyorum mecbur. Bu yüzden idarelik ikinci el bir laptop tavsiyesi istiyorum link paylaşabilirsiniz. Kullanacağım programlar (Excel,AutoCAD,3dmax, Photoshop) arada bir de LoL...
  4. E

Gaming Laptop önerisi 30k

Merhaba arkadaşlar 3050ti laptop sahibim ancak coğu oyunda ultra grafikler de yetersiz geldiği için satmayı üzerine para ekleyip daha iyi bir şey almak istiyorum. Öncelikle bence 30k cıktığımıza göre 3060 değil de 3070 bakalım diyorum ve arkadaşlar alacağım bilgisayarı uzun yıllarca kullanmak...
  5. E

Casper S500 ikinci el

Merhaba arkadaşlar 8 bin TL bandında hem oyun odaklı hem çizim odaklı PC bakıyorum ancak sıfır zor bende Garantisi devam eden s500 i5 11 nesil mx450 bir bilgisayar buldum 7 bin TL kadar indirdim 15 ay garantisi var değer mi. GTX 1650 modeller var garantisi devam etmeyen ancak nasıl güvenicem...
  6. E

Bu laptop değer mi ?

Merhaba arkadaşlar ikinci el laptoplara bakıyorum hem Render hemde oyun için maks bütçem aslında 8 bin iki gündür sarı sitede sabah akşam geziyorum pazarlık falan i7 olan 9000 TL kadar düştü kutu vs var i5 olan ise 7 bin TL kadar düştü i5 de kutu falan yok ve fandan arada çok küçük sürtme sesi...
  7. E

Yardım 10 K bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Siz değerli hocalarımın bilgilerine ihtiyacım var kendim mimarlık mezunuyum önceliğim AutoCAD ve 3dmax programı yani Render da alacağım bunun için bilgisayar bakıyorum ama laptop mu alsam masaüstü mü açıkçası karar veremedim. Az çok bilgisayardan anlıyorum aslında...
Top Bottom