Arama sonuçları: *

1. B

19000 TL laptop önerisi

Merhabalar sizce bu laptop hangisini tercih etmeliyim? https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-predator-triton-500-nh-q6wey-001-i7-10750h-32-gb-1-tb-ssd-rtx2080-super-15-6-full-hd-notebook-fiyati,804420216.html...
  2. B

9000 TL oyuncu laptop önerisi

Merhabalar. Yeni bir laptop almaya karar verdim ve bunun için bütçem 9000 TL bu bütçede çok fazla seçenek var ve çok kafam karıştı laptop oyun ve okul için kullanacağım fakat zaten güçlü bir masaüstü bilgisayarım olduğu için laptop çok fazla yüklenmeyeceğim sadece seyahatlerimde kullanacağım...
  3. B

9000 TL bütçe ile laptop seçimi

Merhabalar. Bir laptop almaya karar verdim bunun için de 9000 TL bütçe ayırdım laptop oyun ve okul için kullanacağım. Rtx 3080 bir masaüstü bilgisayarım olduğu için laptop sadece seyahatlerimde kullanacağım geri kalan çoğu zaman yatacak. Beni 5 sene götürmesini ve sorun çıkarmamasını istiyorum...
  4. B

Asus tuf vs Asus rog vs Lenovo vs Monster

Arkadaşlar merhabalar. 9000 TL kadar bir bütçem var ve oyuncu laptop almak istiyorum. Araştırdım ve bu dört modelin fiyat performans modelleri olduğunu öğrendim sizce hangisini almlayım ve neden? Başka bir öneriniz var mı? Laptop karşılaştırmalarına gelecek olursak: Lenovo: Fiyatı...
  5. B

Asus tuf vs lenovo ıdeaped 3 vs Monster abra a5 vs Asus rog g14

Arkadaşlar merhabalar 9000 TL kadar bir bütçem var ve bir laptop almak istiyorum. Eğer lenovo alırsam 8 GB daha ram ekleyeceğim. Sizce bu dörtlü arasından hangisini tercih etmeliyim ve neden? Asus Tuf...
Top Bottom