Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Lenovo IdeaPad Gaming 3 hangisi sizce?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-4600h-8gb-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82ey00cgtx-p-HBV000018O91S...
  2. Fatieh

Yardım Lenovo IdeaPad Gaming 3 nasıldır alınır mı?

Bu laptop alınır mı? Abdullah abi bunu önermişti. Oyun falan oynanmayacak. Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX 1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82EY00CGTX...
  3. Fatieh

Macbook Air içeriği hakkında

Ben anlamıyorum bu macbook ları adam macbook air in içine i3 koyuyor ve 8000 9000 tl ye satıyor. Benim anlamadığım neden 9000 tl lik laptopun (oh wait macbook demedim :oops: ) içinde i3 işlemci var?
  4. Fatieh

Vatandaki personel Asusun FreeDos pc göndermediğini söylüyor

Şu bilgisayarı alacaktık vatana bakmak için gittik ona bunu gösterdik bunu biz 6 ay önce stoğunu bitirdik ve Asus laptoplarda Windows 10 suz göndermez demişti Ben elindekini satmak amacıyla bunu dediğini düşünüyorum. Ama tam olarak bilmediğim için bir şey diyemedim...
  5. Fatieh

Bu laptop nasıldır?

Ablama laptop alacağız özelliklerine ve fiyatını görünce baya şaşırdım ve hoşuma gitti. Ablam oyun için almayacak işlemci odaklı olduğu için i7 tercih ettik ekran kartını da mx serisi gibi kötü bir şey yerine gtx 1650ti (ben 1650ti diye bir kart olduğunu bilmiyordum) tercih ettik. Sizce nasıl...
  6. Fatieh

i7 10510U mu Ryzen 7 3700U mu?

Hangisi daha iyi ve Ryzen 7 3700U lu bilgisayarda Vega 10 ekran kartı varmış hangi kartın gücüne eşit bir kart kendisi? Ve müzik programlarıyla uğraşacak ve gündelik kullanımda rahat ve sıkıntısız bir laptop önerir misiniz?
  7. Fatieh

Müzik Programları için ve gündelik kullanım için laptop önerisi

Ablam için laptop bakıyoruz ve ben laptop piyasasına girince pek bir şey bulamadım. Hele de mobil işlemcilerin hangilerinin iyi yada kötü olduğunu ekran kartlarından hangilerinin iyi veya kötü olduğunu pek bilemiyorum (Mesela MX serisi Nvidia gpuları). FL Studio gibi bir program kullanacak ve...
Top Bottom