Arama sonuçları: *

1. phxey41

Yardım Maks 45k bütçede iş için laptop önerisi

İyi forumlar arkadaşlar söylediğim bütçede Depolaması yüksek olan Ekrani geniş olan Şarjı güzel bi zaman gidecek şekil Rami fazla olan bir laptop arıyoruz annem için Genel olarak outlook, muhasebe programları, office programları, micro programı kullanılacak ama bunlar arka arkaya çok sekme...
  2. phxey41

Yeni aldığım laptop hakkında

Yeni bir laptop aldım hp victus i7 14700hx ve rtx 4060 model Ne yapmam gerekiyor Sürücüleri osu busu hepsini söyler misiniz Yapmam gereken herhangi bir test var mi Ve son olarak ssd aldim takmak icin acmam garanti dışına çıkarır mi
  3. phxey41

Yardım Hp Victus 16'daki watt kısıtlaması ne kadar etki eder?

hp victus 16 almayı düşünüyorum ama çoğu insan watt kısıtlaması var alınmaz vs diyo ama bu fiyat bandında böyle özelliklere sahip bilgisayar yok (bütçe 40-46k)...
  4. phxey41

Yardım Bu laptop nasıldır 40-46k

Bütçe 40-46k Prime Üyeleri İçin Fırsat: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX 4060 DLSS 3, 512 GB SSD, FreeDos, Performans Mavi, 9J247EA https://amzn.eu/d/a8OlrzR Ne zamandir bu modelin 1tb versiyonunu bekliyorum...
  5. phxey41

40-45k bandında laptop tavsiyesi

Daha öncede açmıştım ama sürekli fiyat vs değişti alamadım bu fiyat bandında neyi önerirsiniz Sessiz çalışması, 16gb ram ve 1tb ssd ve üstü olması şart
  6. phxey41

Bu 3 laptopdan hangisini tercih etmeliyim

40-46k bütçem var bana önerilen ve benim bulduğum 3 bilgisayar bunlar sizce hangisini tercih etmeliyim 1tb ssd olması şart...
  7. phxey41

40-46k bandında laptop önerisi

normalde hp victus-16 i714700hx ve rtx4060lı model alacaktım fakat stokları bitmiş 1tb ssd olan laptop arıyorum 14. nesil şuan hiç bi laptopda stok yok galiba 13e düşmem gerekiyor bu fiyat bandında neleri önerirsiniz 13. nesillerde veya genel olarak 13. nesiller hakkında fikrim yok biri dell...
  8. phxey41

40-44k bandında laptop

oyun oynanacak ve ders yapılacak laptop arıyorum bt teknolki sitesindeki 40-44k bandındaki delleri önerdiler ama 1k farkla aynı pcler var bu bantta bu attıklarım iyi midir daha iyisi var mıdır şimdiden teşekkürler
  9. phxey41

Laptop önerileri 40-50k

Üni için kullanacağım ve oyun oynayacağım bir pc arıyorum Özellikleri minimum İ7. 14700hx Rtx 4060 16gb ram 1tb ssd olmalı internette arıyorum ama bu özelliklere sahip göremiyorum bildiginiz marka model var mıdır Veya yakınlarda satışa çıkacak stok gelicek
  10. phxey41

40-50k bandında laptop önerisi (sadece asus tuf veya rog)

hem üniversite için (mekanik müh.) hemde hafif- ortalama oyunlar için alınacak pc istiyor arkadaşım. babası dolayısıyla yukarda söylediğim modeller zorunlu olmalı bu fiyat bandında en fp dediğiniz öneriler nelerdir
  11. phxey41

40-45k bandında laptop önerisi

https://www.amazon.com.tr/HP-Bilgisayar-i5-14500HX-Performans-9J206EA/dp/B0CQRMPQCP bu bilgisayarı alacaktım fakat stoğu bitmiş bu fiyat bandında bu özelliklerde veya daha yüksek pc önerisi istiyorum
  12. phxey41

Hp 16 9J206EA Ekran kartı kaç watt

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRMPQCP?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9 Bu bilgisayarın ekran kartı kac watt
  13. phxey41

Bu laptop alınır mı? Hp victus 16

Bütçe 30-40k bu bilgisayar alınır mı? Kronik sorunu var mıdır? Sessiz midir? Soğuk mu çalışır? Yeterli midir performansı nasıldır? https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1041nt-9j243ea-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-161-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-47995963?magaza=tekramarket
  14. phxey41

Bu laptoplar nasıldır

Makine mühendisliği için laptop arayışındayım zaman zaman oyun oynatcai ders programlarını kaldırcak sessiz ve soğuk çalışan pc arıyorum bu laptopları önerdiler kronik sorunları var mıdır nasillardir maudil laptop önerileriniz var midir 30-40k bütçe...
  15. phxey41

Hangi laptopu tercih etmeliyim

Makine mühendisliği bölümü için bilgisayar alıcam (laptop) diğer konumda önerilenlerden bunlar daha iyi gibi geldi gözüme çok anlamıyorum o yüzden net bisey diyemiyorum Bunlardan hangisi daha iyidir kronik sorunları var mı ses durumu sessiz ağırlık durumu hafif dendi Benim icin önemli olan ders...
  16. phxey41

25-40k bandında laptop önerisi (mekanik okuyacağım)

Sakarya üniversitesi mekanik bölümü 1e başlayacağım ona göre programları kaldıracak gerektiğinde oyun oynarken üzmeyecek bilgisayar arıyorum. Depolama 512 veya 1tb olursa iyi olur. Sesi çok fazla olmazsa ve isinmayan bir pc olursa harika olur
  17. phxey41

15-20k bandında teknoloji mağazasından notebook önerisi

Konuyu bi kac kere açmıştım ama teknoloji mağazasından bugün alınması gerekiyor. Agir islerde kullanılmayacak içinde illa ekran karti olmasina gerek yok depolamasi 512 olsun minimum vatan teknosa media markt gibi mağazalardan olsun
  18. phxey41

15-20k bandında laptop önerisi

Çok ağır işlerde kullanılmayacak is bilgisayarı arıyorum yukardaki fiyat bandinda onerileriniz nelwrdir
  19. phxey41

10-15k bandında iş için pc önerisi

Çok ağır programlarin kullanilmayacagi ayni zamanda cok oyun oynanmayacak bir bilgisayar arıyoruz yukardaki bütçe arasında. En iyi en sağlam bu bütçede neler cikar
  20. phxey41

10-13k bandında iş bilgisayarı önerisi

Depolaması 500gb'dan yüksek olan Cok yüksek grafik vs. Isteyen şeyler kullanılmayacak is bilgisayarı arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Top Bottom