Arama sonuçları: *

1. Enesm06

Yardım İndirimdeki Bu fırsat kaçar mı? Rog strix

Diger sitelerden cok ucuza denk geliyor sizce daha fazla indirime girme ihtmali var mı? https://m.trendyol.com/asus/rog-strix-g713ic-hx009-amd-ryzen-7-4800h-16gb-512gb-ssd-4gb-rtx3050-17-3-fhd-144hz-freedos-p-150690397
  2. Enesm06

Casper Excalibur i5 11400H + RTX 3050 Ti laptop nasıldır?

Gün icinde siparis verecegimiz laptop budur. Buna karar verdik cünkü monsterin kalitesine pek güvenemedim game garajada öyle daha dogrusu o icime sinmedi. Ama bu linkitekininde işlemcisi nasıldir bilmiyorum. Kullanan var ise yorumlarinı merak ediyorum...
  3. Enesm06

500 tl farkla 3050ti alınır mı?

Bizim alacağımız rtx 3050 laptop fakat 500tl farkla 3050ti alinabiliyor. 500tl vermeye değermi. Zaten bütceyi fazlasiyla aştık ama 500 versek bu sefer 300 daha koyar şunu alabiliriz hesabı olmaya başlar. Siz ne diyorsunuz
  4. Enesm06

Artık sipariş veriyorum (monster)

Yaklaşik 2 aydır bunumu alsam şunumu alsam diye arastırip arastirip dururken indiriminde gelmesiyle 3050ti monster modelini almaya karar verdim. Uzun süredir monster kullanıp sorun yaşamayan var mı hiç? Yada kac kere servise göndermek zorubda kaldınız
  5. Enesm06

lenovo ideaped gaming 3 alınır mı?

Dostlar şimdi internetten bilgi edinenler degilde bizzat kullananlar cevaplarsa daha çok sevinirim. İnternette cızırtı sesleri falan geliyor yazanlar olmuş. Bu konu hakkinda bilgi sahibi olan var mı? Ayrıca memnunmusunuz
  6. Enesm06

Acer teknik servis nasıl

Acer nitro 5 laptop almayı düşünüyorum fakat teknik servisi nasıldır deneyimi olan varmı
Top Bottom