Arama sonuçları: *

1. quejy

Yardım Bu HP Victus 16 alınır mı?

Hp Victus 16-S0022NT Amd R7 7840HS 16GB 512GB SSD RTX4050-6GB Freedos 16.1" 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar 7Z588EA...
  2. quejy

Yardım Çok ACİL Laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1033nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-7n9v2ea-p-HBCV000048JZ3O?magaza=Hepsiburada&sirala=createdAt&arama=şarj&ozellik=&keywords=...
  3. quejy

Yardım [ACİL] Bu laptop bu programları 4-5 yıl boyunca akıcı olarak çalıştırır mı

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0057nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-ddr5-ram-512gb-m2-rtx-3050-6gb-16-1-144hz-ips-full-hd-freedos-892q5ea-p-HBCV00004L8S23?magaza=MTBİLİSİM oyun oynamıcam bu programlar kullanılacak. 4-5 yıl boyunca sorunsuz akıcı çalıştırır mı bu laptop? yoksa daha iyi bir...
  4. quejy

Yardım Solidworks ve Autocad(3d-render) İçin Hangi laptop? ( 3 tane ) ÖNEMLİ

1. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa0011nt-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-80d33ea-pm-HBC00004CRJ5P 2...
  5. quejy

Yardım Autocad-Solidworks programları için notebook önerisi istiyorum

bütçe maksimum 27k Huawei d16 i7 12.nesil Intel Xe ekran kartlı, 16gb ramlı laptopu tercih etmek istiyorum ancak çoğu kişi sıkıntı çıkarmaz bu uygulamalarda diyor kullananlardan da gördüğüm kadarıyla çalıştııryor sıkıntısız diyorlar. Bilgisayarcım ve Huawei desteğiyle görüştüm, huawei desteği...
  6. quejy

Yardım Bu laptop mühendislik bölümümde işe yarar mı? HUAWEI [ÖNEMLİ]

Endüstri Mühendisliği 1. sınıfa başlıcam, laptop arıyorum acilinden, oyuncu bilgisayarları var biliyorum hp victus vs, ancak onlardan bağımsız böyle bir şey alsam işime yarar mı, programlarda, uygulamalarda problem yaratır mı, bilgili olan yazarsa sevinirim. HUAWEI MateBook D 16 Windows 11 Home...
  7. quejy

Öneri Endüstri Müh Öğrencisine Laptop Önerisi

ENDÜSTRİ MÜH. 1. sınıfa başlıcam laptop önerisi istiyorum 2-3 güne alıcam, limit max 28-29k aşağısı olursa daha iyi olur, oyun oynamıcam, anca fifa oynarım o da nadir
  8. quejy

Endüstri Mühendisliği Öğrencisine Laptop Önerisi

Endüstri Mühendisliği 1. sınıfa başlıcam, masaüstü+laptop kombinasyonu yapıcam, Laptop önerisi alabilir miyim? şarjı uzun gitmeli. Bütçe 25k civarı
  9. quejy

Öneri Endüstri Müh. Öğrencisine Laptop Önerisi

Endüstri mühendisliği 1. sınıfa başlıcam laptop önerilerini alabilir miyim bütçe max 30k o da max. Altı olursa daha iyi olur. Masaüstü bilgisayarımı götürmeyi düşünmüyorum, fikirlere açığım.
  10. quejy

Öneri Endüstri Müh. Öğrencisine Laptop Önerisi

İlk senem olucak masaüstünü götürmek istemiyorum, ayrıca özel yurtta kalıyorum. kalemli ipad götürücem bir de laptop alayım diyorum önerileri bekliyorum, bütçe max 30k. Masaüstünü de götürebilirim arkadaşlar önerilere açığım her türlü
  11. quejy

Yardım Bilgisayar Önerisi Alabilir Miyim

Arkadaşım günlük kullanıcak sadece minecraft falan oynar, kasmasın hızlı olsun laptop yada masaüstü bilgisayar arıyoruz max 6000TL 12 ay taksitli alacak yardımcı olabilir misiniz? ben baktım da fikir alayım dedim yinede sizlerden
  12. quejy

Bu bilgisayar(laptop) bu fiyata satılır mı?

nvidia 840m, intel i5, batarya ölü arka kapakta çatlak var. Sonicmaster ses sistemi. 3000₺ TL'ye alıcı var satmalı mıyım? 6-7 yıldr kullanıyorum ve eğer satarsam yerine bilgisayar alınır mı biraz paranın üzerine ekleyip? önerilere açığım
  13. quejy

Yardım Bu Laptopum Kaç TL Eder?

Arkadaşlae L*tgo da satışa koydum 3600 e. Laptop 6-6,5 yıllık. Özellikler fotoğraflardaki gibi. Arkasında 1 çatlak vae sadece ve sonicmaster ses sistemi.Birde hoparlör değişecek ve batarya ölü
Top Bottom