Arama sonuçları: *

1. NedoxBey

2. El mi sifir mi almaliyim.

Merhabalar, Macbook Pro M4 modelini almayi planliyorum. Suan ogrenci indirimi ile 69000 civarinda satiliyor 0’i. Sari sitede 61-62 civarlarina 5-10 devirli veya 0 kapali kutu cihazlar var. Kapali kutulara pek guvenemiyorum ama 5 devirli cihazlari en azindan gorebilecegimden alsam mi diye...
  2. NedoxBey

Macbook kasim indirimine girer mi?

Soru basliktaki gibi beklemek mantikli midir (pro, air m4)
  3. NedoxBey

Siber Guvenlik icin laptop onerisi

Merhabalar, siber guvenlik icin ve computer science icin bilgisayar bakiyorum. Aklimda Zenbook 14 ve Ideapad 5 Pro var. Oneriniz varsa yollayin max 60k. Not: Oyun bilgisayari yollamayin elimde var hafif bir sey ariyorum. Ekran kartina ihtiyac yok, integrated olsa yeter.
  4. NedoxBey

Okul icin laptop ONERISI

Merhabalar, okul icin laptop bakiyordum. Oyun laptobu aramiyorum ve bilgisayar okuyacagim. Aklima gelen iki model sunlar: Zenbook 14 (daha ucuzu var sadece gosterme amacli) Vivobook S14 ancak bu laptoplardaki panel cok yansiticiymis. Cogu kisi ayna gibi diyor ve isigi hemen yansitiyor diyor...
  5. NedoxBey

Universite Laptop Onerisi

30-40k civari laptop onerisi istiyorum. OYUN BILGISAYARi onermeyin! Zaten elimde oyun bilgisayari var hafif bir sey ariyorum. - Sarji uzun giden - Hafif -Ince - VSCode VS vb. kodlama programlarini acabilecek.
  6. NedoxBey

TUF a15 vs Victus mu?

Arkadaslar arkadasim icin bakiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-7-nesil-ryzen-7-7435hs-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w1.html vs...
  7. NedoxBey

45 k laptop onerisi.

45000 butce ile laptop onerisi lazim (arkadas icin) Universite ve oyun için.
  8. NedoxBey

Lenovo Legion kaliteli midir?

Merhabalar TR'den değil de yurt dışında baya ucuza buldum ROG'dan fln baya daha ucuza sizce kalitesi iyi midir çoğu yabancı kanalda iyi diye duydum.
  9. NedoxBey

ASUS TUF A15 alınır mı?

Son zamanlarda çok kez karşıma çıkan bu laptop alınır mı? Sıfırı 37k olmuş ama 2. ellerde 33-35k civarında buldum. Anlık G900 Excalibur kullanıyorum. ILLALLAH ettim resmen. Satıp üzerine eklemeyi düşünüyorum. Sizce iyi midir? En azından bir 2-3 sene götürür mü çok yüksek grafikli oyunlardan çok...
Geri