Arama sonuçları: *

1. Y

Laptop önerisi lazım 10000

10000 lira civarında bir bilgisayar arıyorum donanımı iyi olsun ama bilgisayar baya kaliteli olsun rgb olmasına gerek yok yani bilgisayar baya sağlam olsun klavyesi felan bastırınca içine çökmesin ya da gövdesi metal olsun. işlemci olarakda 8 çekirdek olsun ekran kartı da iyi oyunlar oynamama...
  2. Y

Hp pavilion gamin vs Msı bravo 15

Merhaba iki bilgisayar buldum hangisi daha kaliteli onu merak ettim o yüzden soruyorum 1.si hp pavilion gaming https://www.hp.com/us-en/shop/ConfigureView?urlLangId=&catalogId=10051&langId=-1&storeId=10151&catEntryId=3074457345619889826&quantity=1 16gb ram 1tb ssd gtx 1650 144hz monitör 2.si...
  3. Y

Birkaç tane laptop önerir misiniz??

Kaliteli birkaç tane laptop markası önerebilir misiniz? Laptop alıcam da uzun yıllar sorun çıkarmasın istiyorum ve kaliteli olmasını istiyorum.
  4. Y

Laptop önerisi lazım...

Merhaba en kısa sürede bana bilgisayar önerisi lazım. 10000 lira bütçem var bilgisayarın çok hızlı olmasını istiyorum ve ekran kartının da iyi olmasını istiyorum ayrıca monster ve excalibur gibi kalitesiz markalar değilde dell gibi kaliteli markalardan tavsiye verirseniz çok iyi olur rtx olması...
Geri