Arama sonuçları: *

1. H

MACBOOK M1 kaça alinir

Ikinci el macbook almayi dusunuyorum. 18 bin fiyata 10 ay garantili 100 kusur devirde 97 pil yuzdesi olan bir macbook m1 var. sorunu olmadigini soyledi. 18k nasil bir fiyat tesekkur ederim
  2. H

31K butcem var bu pc nasil

Arkadaslar cok param yok bu pc iyi mi kotu mu? Onerisi olan varsa baska pc de onerebilirsiniz Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83GS009ATR https://app.hb.biz/A2qLkuYgFkYN
  3. H

MacBook önerisi (pozitif bilişim)

Arkadaşlar okul, dijital pazarlama uygulamalarında işimi görecek bir MacBook Air arıyorum. Bütçem 30-37 arası. Pozitif bilişimde uygun fiyatlara güzel şeyler var ama aralarında kaldım. Beni uzun süre idare edebilecek bir bilgisayar istiyorum. Mac kullanicilari beni aydinlatin.
  4. H

Huawei d16(i9 13.) mi yoksa Macbook air (m2 , 13") mu

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım , daha önce Macbook da kullanmadım Huawei de . Kullanan arkadaşlar varsa fikir alabilirim
  5. H

hangi laptopu tercih etmeliyim

merhaba arkadaslar şu iki laptoptan birini aklacağım ama hangisini alacagıma karar veremedim mühendislik okuyorum hangisi 3D tasarım yaparken daha iyi i7 11. nesil mi yoksa amd 5 5600h mı...
Top Bottom