Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Hp Omen 17 RTX4080 i913900hx sizce alınır mı?

Okulda kullanacağım, bu yüzden laptopun sade tasarımını sevdim. Ancak performansı ve soğutması hakkında pek bir bilgim yok. İnternette de bu laptop ile ilgili pek fazla video bulamadım. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  2. Sakurajima Mai

Hp Omen 17 RTX4080 i913700hx sizce alınır mı?

Laptopu tasarım olarak gerçekten çok beğendim. Tam aradığım bir sade tasarımı var ama sorun şu ki videolarda ekranının kolay sallandığı söyleniyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce ekran sallantısı için başka modellere bakmalı mıyım?
  3. Sakurajima Mai

Bütçeye uygun en iyi f/p laptopu önerir misiniz

Arkadaşım laptoplardan pek anlamıyor ve bu konuda benden yardım istedi. Ancak benim de bu konuda bilgim sınırlı olduğu için değerli forum arkadaşlarıma danışmak istedim. Arkadaşımın bütçesi maksimum 45.000 TL. Laptopu okul için ve günlük işler için kullanacak. AutoCAD gibi çizim programlarını...
  4. Sakurajima Mai

Çizim - Render için en iyi laptop önerisi

Laptop iş için kullanılacak çizim ve render işleri için kullanılacak bu bütçeye en iyi laptopu önerebilir misiniz? He arada oyun da oynanır herhalde ona göre bir laptop olsun.
  5. Sakurajima Mai

20.000TL iş ve oyun için laptop önerisi

İş için kullanacağım için dış görünümü oyuncu laptoplarinin geneli gibi kaba saba bir şey olmasın. Yardımcı olursanız sevinirim:)
  6. Sakurajima Mai

Öneri 13.000TL En iyi laptop tavsiyesi

13.000TLye 12ay taksitli fiyatına göre en iyi performansı veren laptopu önerir misiniz? Taksit peşin fiyatına olmasına gerek yok 12 ayda 1000tl gibi cüzri farkın peşine düşmem.
Top Bottom