Arama sonuçları: *

1. VuenxFA

Öneri Ders için laptop önerisi (15k bütçe*)

Bütçe 12k yukarısı olmaz babam öğretmen hdmi ile büyük ekrana görüntü aktarıp ordan ders anlatıyor. Bilgisayarda gezinirken ve dosya aktarırken hızlı olan ssdli bir laptop önerebilir misiniz? A101 e gelen huawei marka laptop nasıldır?
  2. VuenxFA

Acer Nitro 5 A515-46 vs Hp Victus 16

32K bütçeye çıktım arkadaşlar bugün kesin alıyorum. 4-5 yıl götürmesi lazım üniversiteye geçtiğim için. En son bu ikisi arasında kaldım yazılım ve oyun için kullanılacak hangisini önerirsiniz? Soğutmaları, fan sesleri vs nasıldır? Acerda boş ssd yuvası var sanırım onu alırsam 512gb ssd daha...
  3. VuenxFA

Öneri Max 32k laptop önerisi

Arkadaslar 32k dan 1 tl yukarısı bile olmaz Hp victus 16 i5 13500h 16gb ram 8gb rtx4060 512gb ssd modelini almayı düşünüyorum daha iyi diyebileceğiniz model var mı? N11 harici sitelerden atarsanız iyi olur vadesiz taksit lazım
  4. VuenxFA

Öneri i5 13500H + 6gb rtx3050 vs i5 12500H + 4gb rtx3050 ti

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım bütçeyi azıcık artırarak 26K yaptık. Önceliklerim rahat olması için 16gb ram ve 1tb ssd. 1. pc...
  5. VuenxFA

Çözüldü✓ 20-23K bütçeye laptop önerisi

Üniye gideceğim için laptop lazım. Pc prog. bölümündeyim ileride mühendisliğe geçiş yapacağım. Oyun için de laptop önerebilir misiniz, abim aşağıdakini aldı birkaç ay önce önerir misiniz bu cihazı? https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-fa506icb-hn178.html
  6. VuenxFA

Öneri 5K civarı akademik dizüstü PC önerisi

Oyun oynanmayacak. Ders, slayt, ödev için vs. kullanılacak hızlı donmayan dizüstü pc önerebilir misiniz? Bütçe: 5 - 5.5K
Top Bottom