Arama sonuçları: *

1. KarpuzluFuseTea

Yardım 40.000-45.000 Tl bandında laptop önerisi

Merhabalar herkese iyi forumlar iyi akşamlar Bu sene üniversiteye gideceğim şimdi tercihlerimi ziraat mühendisliği yaptım autocad gibi programlar kullancağız 40-45 bin TL bütçem var Aile evinde okumayacağım Mühendislik İçin illa windows tabanlı bilgisayar olması şartmı macbook bir cihaz olamaz...
  2. KarpuzluFuseTea

Yardım 40-45bin Tl bandında gaming laptop önerisi

Merhaba dostlar şuanda donanım arşivi da v5 sistem kullanmaktayım. Sistem bana yetersiz gelmeye başladı. Ve önümüzdeki aylarda üniversiteye gideceğim için 4060 lı gaming laptop arıyorum biraz AAA oyun oynayacağım. Aradığım özellikller min 16 gb ram min 144 hz ekran min 1 tb Sdd peşin...
  3. KarpuzluFuseTea

MacBook Air m1 hala alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar da v5 sistem kullanıyorum yanına Laptop mu iPad mi alsam kararsız kaldım MacBook m1 air mi yoksa iPad 11.nesil mi siz hangisini alırsınız Masaüstü sistem şuanlık bana yetiyor MacBook Air m1 hala alınır mı yoksa biraz bekleyip m3 yada m4 almak daha mı mantıklı olur
  4. KarpuzluFuseTea

Yardım Laptop Tavsiye Bütçe 50000TL

Merhabalar herkese iyi forumlar iyi akşamlar 12.sınıfa giden bir öğrenciyim Bu sene üniversiteye gideceğim nasipse Hali hazırda bir masaüstü sisteme sahibim i3-10100F Gtx 1650ti 16 Gb ram 512 ssd 24 inç 144hz monitörlü sistemim var şimdi otomotiv müh yada makine müh okumak istiyorum autocad...
  5. KarpuzluFuseTea

Yardım Laptop Mu Masaüstü mü Mühendislik için

Arkadaşlar Selamlar 12.sınıfa giden bir öğrenciyim Bu sene üniversiteye gideceğim nasipse Hali hazırda bir masaüstü sisteme sahibim i3-10100F Gtx 1050ti 8 Gb ram 512 ssd 24 inç 144hz monitörlü sistemim var şimdi otomotiv müh yada makine müh okumak istiyorum autocad gibi programlar kullancağız...
Geri