Arama sonuçları: *

1. BERKANY

Öneri 50-55k arası laptop önerisi

Arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun,Arkadaşım laptop alacakmış 2 ürün arasında kaldı.Bende sizlere sorayım dedim,2 si arasında hangisi veyahut 50-55k arasında daha güzeli var mı ?. Laptop alınış amacı oyun. 1...
  2. BERKANY

Öneri Mühendislik için Laptop Önerisi

Bir tanıdık Laptop önerisi istiyor Mühendislik için.Bütçe belirtmemiş ama 30-35 i geçmezse ve olabilirse daha altında bir laptop olabilir 15-20 varsa tabi.MÜhendislik bölümünde ne kullanıldığını bilmediğim için pek öneride bulunamadım. Yardımcı olur musunuz. ?
  3. BERKANY

Max 30 bin TL olacak şekilde harita programlama laptopu lazim

30 Bin TL limit olacak şekilde Harita programi yapabilen ofis Laptopu lazım
  4. BERKANY

Öneri 10.000 ₺'ye kadar ofis laptopu önerisi

Merhabalar ofis laptopu önerisi istiyorum arkadaşım için. Özellikle ram ve ssd arttırılabilir veyahut değiştirilebilir olması önemli. Çünkü uzun ömürlü olsun istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum...
  5. BERKANY

Öneri 2 laptop arası öneri bekliyorum bugün alacağım bilenler içeri

https://www.incehesap.com/msi-modern-15-a5m-091xtr-15-6-full-hd-notebook-fiyati-52821/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=52821&gclid=CjwKCAjw5NqVBhAjEiwAeCa97cv6WooS9CN2LjxFkOylDHl5dGj5INkwH-OW9ukajGTxH3hnrBjkohoCB5UQAvD_BwE...
  6. BERKANY

Yardım Laptop önerisi için biraz acil yardım.

Ofis için laptop arayışındayım bir tane 2.el buldum 9.500 e iniyor kişi; Sattığı ürün...
  7. BERKANY

Öneri 10bin civarında laptop önerisi bekliyorum

Selamlar herkese.Eşim bir ofis kurdu ve bunun için bir laptop arayışındayım. Donmayacak, kasmayacak, kanser etmeyecek bir laptop olabilirse memnun olurum. Oyun amaçlı bu fiyatlarda varsa 11-12 yi geçmeyecek şekilde o da olabilir amacım nasıl olursa olsun çok ağır olmayacak ve delirtmeyecek. Ofis...
Top Bottom