Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Sogutması ve Pili iyi gidecek gaming laptop öneri

25K bütçem var sogutması iyi olursa güzel olur ayrıca pil tasaruffuyla ilgili herşek açıkken 4 saat pil ömrü vermesi gerek bu laptop hoşuma gitti fakat sanırım ısınma sorunu varmış , önerilerinizi bekliyorum...
  2. 'SteeL

Bu laptop alınır mı ? çok ısınma sorunu var mı*

Bu laptop alınır mı ısınma sorunu vs yapar mı ve pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında kaç saat götürür...
  3. 'SteeL

25K gaming laptop önerisi

25k bütçem var gaming laptop arıyorum ryzen işemci olursa iyi olur.
  4. 'SteeL

Bu laptop alınır mı ?

Bu laptopu almayı düşünüyorum sizce nasıldır ısınma sorunu var mı , performans olarak nasıldır ,beni uzun süre götürür mü ve pil olarak nasıl götürür...
  5. 'SteeL

ASUS TUF A15 ALINIR MI ?

Bu laptopu almayı düşünüyorum tasarımını begendim ayrıca asus diger markalara göre daha çok güven veriyor kafama takılan kısmı ise 3050 (80W+15W Dynamic Boost) şeklinde ek olarak 8 gb ram daha ekleyecegim sizce alınır mı ? başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...
  6. 'SteeL

25K Gaming Laptop öneri

Herkese merhaba 25k bütçem var. gamin laptop almayı düşünüyorum. kriterlerim şunlar ; Pil tasarrufu ile ilgili her şey açıkken chrome kullanımında min 4 saat kadar götürmesi gerekli kasa ve ekranı biraz iyi olursa iyi olur . Bu bilgisayar nasıldır ...
  7. 'SteeL

27K şarjı 4-5 saat giden gaming laptop önerisi

27K bütçem var oyun oynamadan (Chrome ve Youtube kullanımı için ) 4-5 saat götürecek gaming laptopa ihtiyacım var ekranı ve kasa kaliteside çok kötü olmassa iyi olur
  8. 'SteeL

1 Tane macbook'mu yada laptop ve masaüstü mi?

32.000 TL bütçem var sizce 2 seçenek arasında kaldım 1. Seçenek : Macbook M2 2. Seçenek : Masüstü pc ve normal bir laptop sizce hangi seçenek daha mantıklı
  9. 'SteeL

Huaweı matebook D16 VS Macbook M2

Merhaba , bir laptop alacagım fakat iki model arasında kaldım sizce hangisini tecih etmeliyim 1 - Huaweı Matebook D16 2024 = i9 13900H 16 GB RAM 1TB M2 SSD 16 inç= 36.000 TL ve kulaklık ve çanta hediyeli 2-Macbook M2 8GB ram 256 GB M2 SSD 13 inç = 31.500 sizce hangisini tercih etmeliyim...
  10. 'SteeL

M2 Macbook Air 16gb VS M2 Macbook Air 8gb

Herkese selamlar , Dersler için ve gündelik hayatta kullanmak için bir laptop alacagım kafamdaki model Macbook M2 Fiyatlara gelecek olursak 8 GB olan model Pozitif teknoloji sitesinde ögrenci indiriminde 31.500 16 gb + 10 gpu 43.500 8 GB lık daha mantıklı geliyor o kadar fiyat farkı vermeye...
  11. 'SteeL

Öneri 2024'te HP Victus 16 S0036NT alınır mı?

Selam, sizce bu laptop alınır mı? Benim ilgimi çeken özellikleri şunlar oldu; 1-120W RTX4060 ekran kartı. 2-Ryzen 7 7840HS işlemci. 3-RAM hızları ve SSD okuma yazma hızları çok yüksek. 4-sogutması mükemmel. Aklıma takılan kısımlar ise. Ekran kalitesi sRGB diye bahsedilmiş fakat bazı yerlerde...
  12. 'SteeL

M2 MacBook indirime girer mi ?

Macbook M2 8/256 Modelini almayı düşünüyorum Pozitif teknolojide ögrenci indiriminde 31.500 TL . Malum bilgisayar fiyatları düşmeye başladı Macbook'da indirime girer mi ? önerdiginiz başka modeller varsa atabilirsiniz . 1719153683 Yardımcı olacak kimse yok mu ?
  13. 'SteeL

18.000 TL Laptop Öneri

Herkese merhabalar , 18.000 bütçem var güçlü bir laptop almak istiyorum Laptoptan beklentilerim ; 1-Güçlü olsun 2-Isınma sorunu olmasın 3-Birde 5 saat civarı pil ömrü lazım Şu laptopları düşünüyorum Asus Tuf f15 RTX 2060 ASUS TUF F15 GTX 1650 Bu Laptoplar sizce iyi mi
  14. 'SteeL

Yardım Güncel GAMİNG Laptop Öneri

Herkese merhaba, 17.000 TL bütçem var bir laptop almak istiyorum laptopu kullanma amacım daha çok temel işler ama arada sırada oyunda oynarım. Güçlü bir laptop istiyorum. Şu iki bilgisayar arasında kaldım...
  15. 'SteeL

Öneri 2023 GAMİNG LAPTOP ÖNERİ

Herkese Merhabalar , Yeni Bir laptop alacagım bütcem 19.000 TL civar güçlü olsun istiyorum birde pil ömrü benim için önemli ve kaliteli bir marka olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom