Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Yardım 35000Tl laptop önerisi

Şuan satın alıcam https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0024nt-161-in-144-hz-fhd-ips-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-nvidia-geforce-rtx-4060-dlss-3-512-gb-ssd-freedos-performans-mavi-7z590ea-p-HBCV00004MD6LS?magaza=E-Markt&url_src=ios-product-detail Bütçem 35000 tl ve hepsiburadan olmak...
  2. DoğuamaBatı

Öneri 35.000₺ Bütçeli laptop önerisi

30-35 arası laptop tavsiyesi bekliyorum ekran kartı tercihin 4060 dan yana varsa öneriniz bekliyorum
  3. DoğuamaBatı

Öneri 30k TL laptop tavsiyesi alabilirim

30k ya kadar bütçem var en verimli şekilde hangi parçaları tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum max 1 2k daha aşabilirim bütcemi
  4. DoğuamaBatı

Yardım 20k 22k arası laptop önerisi

Laptop almayı düşünüyorum hem oyun hem de yazılımla alakalı işlerim için fakat bu fiyatlara 3050 li laptoplar var genelde varsa sizin güzel laptop tavsiyeleriniz inceleyebilirim fiyat bandımı biraz daha aşabilirim laptopa göre.
  5. DoğuamaBatı

17.000 TL Laptop tavsiyesi

Max 17.000 tl ye laptop lazım kullanım amacı hem gaming hem de yazılım tarafında olucak
  6. DoğuamaBatı

Hangi laptopu almalıyım? Satın almak istediğiniz laptopun özellikleri yeterli mi?

Ekran Boyutu: Öncelikle kullanmak istediğiniz laptopun ekranına karar vermeniz gereklidir. Laptopunu devamlı yanında taşıyan biri küçük ekran boyutuna sahip modellerle ilgilenir, oyuncu veya grafik tasarımcılar geniş büyük ekran kullanmayı tercih ederler. Laptoplarda ortalama ekran 15.6 inc...
Geri