Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

10k bütçe ile laptop önerisi

Selamlar Hem okulda kullanmaya hemde en azından bir iki oyun düşük fps de olsa takılabileceğim bir laptop gerekiyor 2. El olabilir örnek veriyorum İ5 10. Nesil 8gb ram Rx640 gibi bir laptop arıyorum
  2. Yozgatlııı

Bu laptop alınır mı?

Amacım ders çalışmak ara sıra 1 2 saat kütüphaneye gitmek, yer yer stardew, MC gibi oyunlar oynamak. Aradığım şeyler göz yormayan ips bir ekran Saydığım oyunlarda mağdur etmeyecek donanım.. Param güvende ile satmak isterse alacağım laptop: https://shbd.io/s/JrBTaVnM Düşünceniz nedir? Teşekkürler.
  3. Yozgatlııı

Ders çalışmak için Laptop önerisi

Selamün aleyküm lise öğrencisiyim ders çalışmak için Laptop ihtiyacı duydum. Bütçem ortalama 6k tabikide sıfır alamam ikinci elde yönelmem gereken markalar modeller nedir bilmiyorum ilgi alanım hep masaüstü. ips bir ekran olması şart eğer imkan varsa büyük olabilir. Laptoplar da nasıl...
  4. Yozgatlııı

kardeşim için 2. El laptop önerisi

Bütçe 6 arkadaşlar sadece roblox ve Minecraft tarzı takılır zaten yaşı 10 fazla anlamaz FPS olaylarından. Önerilerinizi bekliyorum bu bütçede eğer yok olmaz bu bütçede derseniz daha çıkarım.
  5. Yozgatlııı

7000 TL 2.el laptop önerisi

Soğutma vs alt tarafındaki ızgara buyuklugune önem veriyorum ben baktım ama lenevo y520 ler var hoşuma gitmedi belki gozumden kaçan modeller olmuştur bulursanız önerebilirsniz
Geri