Arama sonuçları: *

1. Covid19

6.999 TL'ye Alınır Mı ?

https://www.teknosa.com/casper-nirvana-c37040204c00b-intel-celeron-n4020-156-4-gb-ram-120-gb-ssd-fhd-windows-11-home-tasinabilir-bilgisayar-p-786282458?shopId=teknosa&42=7862824580008699247006999001731630
  2. Covid19

Bu laptop iş için uygun mudur ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-zbook-14u-g5-i7-8550u-16gb-ddr4-512ssd-amd-firepro-wx3100-1068894599/detay İlanda görmüş olduğunuz laptop Photoshop ve İllustratör için uygun mudur ? Ben uygun olacağını düşünüyorum ama gene de size...
  3. Covid19

20k Civarında Laptop Önerisi

Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz laptobun fiyatında ve ya daha aşağısında azcık yukarısında vs. :D daha performanslı laptop var mıdır var ise önerebilir misiniz ?
  4. Covid19

Yardım Hp Victuslar Arasında Kararsızlık

Mediamarkt çalışanı kuzenime 19k bütçesinde bu Victusu önermiş ddr5 vs falan demiş,ben de internette dolaştım biraz bakayım dedim https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-d1016nt-6g0e4ea-i7-12700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050-16-1-full-hd-notebook-fiyati,256177164.html Bu ürünü...
  5. Covid19

Mimarlık Programları İçin Laptop Önerisi

10k ile 20k arası bütçe bulunmakta,mimarlık programları dersleri vs. için kullanılacak fiyat performans olan bu belirttiğim aralıkta en düşük bütçede olupda bu yeter dediğiniz laptop önerileri yapabilir misiniz ?
  6. Covid19

Yardım 3500 TL'ye Kadar Laptop Önerisi

Başlıkta please
  7. Covid19

Monster Notebook Alınır Mı ?

Arkadaşlar 15.000 TL bandında ki monster notebooklar alınır mı ? Evet teknik hizmetin ve müşteri hizmetlerinin herkes iyi olduğunu söylüyor ancak bilgisayarlarda fps sorunları oluyormuş çok ısınıyormuş yok o sorun yok bu sorun diyip duruyolar.Sizin düşünceleriniz nedir ?
  8. Covid19

Yardım MSI Laptoplar Garanti Nasıl Sorgulatılır ?

Arkadaşlar 2.el kullanılmamış msı almayı düşünüyorum yurtdışından getirilmiş.Garantisi var diyorlar lakin bunun garantisini nasıl sorgulatabilirim nereden sorgulatabilirim ?
  9. Covid19

DELL G7 Alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-g7-i7-10750h-16gb-3200mhz-ram-1tb-pcie-ssd-rtx2070-4k-oled-879252740/detay Alınır mı ?
  10. Covid19

MSI KULLANAN ARKADAŞLAR BAKABİLİR Mİ ?

Arkadaşlar yurtdışından gelmiş bir laptop var 12+3 ay garantisi varmış adam öyle söylüyor.Kutusu falan açılmadı diyor. Ben bu laptobu aldığım zaman msı'ın internet sitesinden kayıt mı ettirmem gerekiyor ? 2-Varsayalım ki bozuldu o zaman hangi servise göndermem gerekiyor msı Türkiyede ki...
  11. Covid19

Sadece İllüstratör ve Photoshop İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar bu iki programı kaldırabilecek hafızası biraz yüksek olan fiyatıda olduğunca makul olan laptopları önerebilir misiniz ? Programlarda sadece fotoğrafın üstüne png logo yapıştırılıp instagrama atıcak olay bu çok derin işlem olmucak yani.
  12. Covid19

Monster Güvenilir Mi ?

Beyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?
  13. Covid19

Yardım İngiltereden Mal Getirme Prosedürü(Aciliyeti Var)

Beyler dün de söylemiştim laptop getircek bir abim İngiltereden kendi kişisel malıymış gibi çantasına koyup gelicek lakin satıcı fatura yok demiş bu havaalanından geçerken herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Kendi kişisel malı olarak göstereceği için bence etmez gibime geliyor ama faturasını...
  14. Covid19

Öneri MSI GS75 Stealth 9SF-1075FR

Beyler şimdi ingiltereden bir abi gelicek bu pcyi getirecek ama pc kendininmiş gibi açıcak kurucak falan.Sonunda fr yazıyor galiba fransa için üretilmiş bunu havaalanından geçirirken herhangi bir sıkıntı yaşar mı ? Elimize geldiğinde gerisi kolay zaten türkçeye çeviririm onu
  15. Covid19

ALİENWARE LAPTON ALINIR MI ?

Beyler İngilterede bir arkadaş var gelirken getirtebilirim.Sizin bu laptop hakkında ki görüşleriniz nelerdir ? Ben sürekli övülen bir laptop olduğunu gördüm.Paylaştığım linkte ise 1799 dolar yani 14.000 TL gibi bir şey yapıyor.Bu fiyata bu laptop alınır mı ? Çünkü Türkiyede en az 20 k'dan başlar...
  16. Covid19

MSI GL65 Leopard 10SFK RAM SLOTU KAÇ TANE ?

Beyler RTX2070'li MSI laptobun kaç tane ram slotu var ?
  17. Covid19

ASUS ROG STRİX G15 vs MSI LEOPARD

Herkese merhaba arkadaşlar, bir laptop almayı düşünüyorum. Grafik tasarımcıyım, hem programları kaldırabilecek hem de bir nevi oyun oynatabilecek sıfır laptop arayışındayım. Web yazılım da öğrenmek istiyorum bu özelliklere uygun bir laptop önerebilir misiniz? Benim bulduğum laptopların linki...
Top Bottom