Arama sonuçları: *

1. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 3D Render ve Üniversite Programları İçin Laptop Önerisi

Selamün aleyküm, hayırlı günler. Üniversite için laptop lazım bi arkadaşıma. 3d render ve programlar felan kullanılıcak, işlemcisi kuvvetli bir şey lazım yani. Bütçesi 20-30 bin arasında ama değercekse 35 bin TL'de verir. Şimdiden teşekkürler.
  2. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 25-30.000 TL Bandında Laptop Önerisi Yapar Mısınız?

Selamün aleyküm, hayırlı geceler. Laptop piyasasına ve bileşen olarak bi bilgiye sahip değilim. Arkadaşıma sadece Hepsiburada sitesinden olmak şartı ile bir laptop alıcaz. Hikayeli oyun hiç oynamaz o yüzden ekran kartı yerine işlemci ağırlıklı bir laptop önerirseniz çok memnun kalırım. Bu bütçe...
  3. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 50-55.000 TL Aralığında Laptop Önerisi

Herkese hayırlı akşamlar, hayırlı forumlar. Geçenler de konu açmıştım ama malesef konuda ki linkler bozulmuş yada ürünler tükenmiş. Tekrardan öneri yaparsanız çok sevinirim.
  4. Emirkanyvs

Çözüldü✓ 45-50.000 TL Bütçeye Laptop Önerisi Verir Misiniz ?

Selamün aleyküm, hayırlı geceler dostlar, abiler, ablalar. Laptoplardan hiç anlamam, ilgi duymam. Bir arkadaşımız alıcakmış ona yardımcı olmak amacıyla açıyorum konuyu. Bütçesi 45.000-50.000 TL arası ama atıyorum 52 bine güzel ürün var onu da önerebilirsiniz 1-2 bin lira önemli değil. Şimdiden...
  5. Emirkanyvs

Yardım 10-15 Bin TL Arası Laptop Önerisi

Selamün aleyküm, herkese hayırlı günler. İş için programlar da kullanılabilecek laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. Emirkanyvs

Öneri 10-15k arası laptop önerir misiniz ?

Öncelikle selamün aleyküm, 10-15k arası günlük kullanım için laptop önerileriniz varsa önerebilir misiniz ?
Geri