Arama sonuçları: *

1. İCarL

Yardım Bilgisayarı Fişten Çekip Durdum Zarar Vermiş Midir

dükkana geldim PC Yi açtım her şey normal hemen chrome girdim yt den müzik açtım sonra GeForce dan cs ye girdim yalnızca bu saatlerde kaç kişi sırada diye bakıp çıkıcaktım ardından bakamadan kapattım. Sonra chrome yanıt vermedi kapatmaya çalıştım hiçbirşey olmadı, PC nin şarjı çektim çektiğim...
  2. İCarL

Yardım Laptop um aşırı yavaş.

Arkadaşlar laptopumda 3 adet anti-virüs uygulaması var, şu anda taramada yapılmıyor ancak çok fazla yavaşladı yardımınıza ihtiyacım var. (Laptop 2016 yılından beri hiç bkım yapılmadı.)
  3. İCarL

Yardım Laptop da hergün izleyici ve virüs sorunu.

Arkadaşlar laptopumda önemli uygulamalar var bende anti-virüs indirip yedeklemek istedim, izleyicilerler beraber yedeklemek olmaz. ancak 2 hafta önce 24.4k izleyici buldu (CCleaner) şimdi ise 700 küsür daha buldu. Malwarebytes ise 2 hafta önce 72 farklı karantinaya alınması gereken varlık buldu...
  4. İCarL

Laptop Umda Yatay Pembe Çizgi ve Hep Gelen Cızz Sesi.

Laptopda görev çubuğunda yatay ince pembe bir cizgi var, ayrıca sürekli cızzzz... diye sesler çıkartıyo ha birde sarjdan çıkardığın an kapanıyor. Yardımınıza ihtiyacım var.
  5. İCarL

Yardım Pc bozuk içindekileri nasıl alacağım?

Arkadaşlar bilgisayarım bozuk açma tuşuna basıyorum hiçbir şekilde görüntü veya ses hatta ışık dahi yok. İçeride çok ama çok değerli bilgilerim şifrelerim ve aile fotoğrafları var lütfen yardım edebilir misiniz. Bu arada servise götürme ücreti 300 TL.
Top Bottom