Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım Windows 10 ekran rengi değişiyor

Arkadaşlar selam, laptopa format attım ve beyaz ekranda rengi açılıyor karanlık ekranda rengi azalıyor ama parlaklık değeri de değişmiyor ben bunu eskiden çözmüştüm ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlayamıyorum çözümü bilen birileri var mı? 1723296326 yok mu şunu bilen biri
  2. zerolite

Yardım Laptopta capslock basınca ekranda beliriyor

Dostlar selam, Eskiden yazmıyordu ancak birden bu şekilde ekranda göstermeye başladı. Bunu nasıl kapatırım
  3. zerolite

Yardım Oyun indirme sonrası her şey 14 FPS

Dostlar selam, Steam üzerinden dead by daylight indirdim ve oyun ilk başta 50-60 FPS açıldı sonra 12-14 FPS sabitti. Nvidia ekran kartı kullanıyor gösteriyor ama direkt %100 kullanılıyor gösteriyor her yerde. Aynı şekilde ondan sonra GTA giriyorum %100 kullanıp 14 FPS. Arada düzelip 60 a çıkıyor...
  4. zerolite

Donanım Hızlandırmalı GPU zamanlaması açılmalı mı?

Dostlar FPS'e herhangi bir artı kazandırıyor mu ?
  5. zerolite

Yardım Acer Extensa EX215-54G Işık sızması var

Dostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?
  6. zerolite

Acer Extensa EX215-54G touchpad driver'ı nerden indirilir?

dostlar selam, acer'in sitesinden baktım ancak touchpad driveri yoktu. nerden indirebilirim?
  7. zerolite

Acer Extensa EX215-54G Sadece GeForce Experienceden driver güncelliyor

Dostlar selam, MX350 ekran kartı var sistemde ancak sadece experience uygulamasından güncelleniyor. Her sürümü denedim ama donanım bulunamadı vs diyor. sorun yaratır mı bilemedim açıkcası ama bilgilendirmek istedim. Ayrıca kullanan arkadaş varsa onlarda da mı böyle bilmek isterim.
  8. zerolite

Yardım Acer Extensa EX215-54G FPS Düşüşü

Dostlar selam, acer extensa aldım ve denemek için bir kaç oyun indirdim ve her oyunda örnek veriyorum 90 fpsten ortada hiç bir durum yokken direkt 44'e düşüyor sonra tekrar 90'a çıkıyor falan. bunun sebebi ne olabilir? örnek metroda 60tan direkt 15-27'e falan düşüyor tekrar çıkıyor. donma vs de...
  9. zerolite

Yardım Acer Extensa EX215-54G Driver sonrası ekran karardı

dostlar selam, acer extensa sahibiyim windows otomatik driverları kurdu ve ekran parlaklığı değişti ve renkler biraz değişti, bunu nasıl düzeltebilirim? ve nvidia sitesinden driverı kuruyorum uygun donanım bulunamadı hatası alıyorum bu nasıl bir olay anlamadım ? 1662123063 bide bir şey...
  10. zerolite

Yardım Acer Extensa EX215-54G SSD görmüyor

Dostlar selam, dün indirimden aldım ürünü bugün geldi şimdi windows kurmuya çalışıyorum ancak disk yok. ne yapmam gerek ?
  11. zerolite

GTA 5 YAĞMUR BİRİKİNTİLERİ SİYAH

Arkadaşlar yağmur birikintileri nedense siyah bir şekilde neden bu şekilde böyle görünüyor bütün ayarlar en yüksekte
  12. zerolite

İndirme hızı hesaplama programı

arkadaşlar indirme saati hesaplama programı varmıdır ?
  13. zerolite

Sistem kitleniyor uygulamalar crash veriyor

Merhaba arkadaşlar her gün olduğu gibi dün bilgisayarımı açtım ve oyun oynamaya devam ettim, sabahtan beri GTA 5 oynamaktaydim işlemcim ve ekran kartı dereceleri normal seviyelerdeydi. GPU 58 CPU 68 dereceydi sonra saat 18.12 civarında sisteme bişey oldu öncelikle oyun kapandı ben bunu...
Geri