Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

Çözüldü✓ SMS Infocomm Tecrübem (Acer)

Merhaba, Acer yetkili servisi SMS Infocomm ile ilgili tecrübemi paylaşmak istiyorum. RAM yükseltme ve aldığım macunun uygulanması için laptopumu 27 Aralık 2024'te gönderici ödemeli olarak kargoya (evet ben ödedim) verdim. 30 Aralık'ta ürün yetkili servis tarafından alındı. 31 Aralık'ta ise...
  2. ilterisilteris55

Yardım SMS Infocomm Teknik Servisi Nasıl? (Acer/Asus)

Merhaba, Acer ve Asus'un Türkiye'deki yetkili servisi olan bu şirket ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Cihazını gönderenler herhangi bir sorun ile karşılaştı mı? Servisten memnun kaldınız mı? İnternette çok fazla olumsuz yorum var teknik servisle ilgili. Sizin tecrübeniz nedir bu konuda? (Ram...
  3. ilterisilteris55

Yardım 🆘🚨Acer Nitro 5 Kullanıcıları, Destek!

Merhaba, Yeni aldığım Nitro 5 fanlarından fan sesi haricinde böyle ıslık gibi tiz bir ses geliyor. Bu sizde de olan bir durum mu yoksa bana mı böyle denk geldi? (Ses coil whine değil bu arada.) (Duruma göre ürün değişimi yaptırabilirim.) Ses...
  4. ilterisilteris55

Yardım Acer Nitro 5 İNANILMAZ FAN SESİ - İADE?

Merhaba, Kasım indirimlerinde Amazon'da Acer Nitro 5 33 bin liraya düşmüştü. Kuponla vs. 32 bine geldi. Ürünü aldım, win11 kurdum, tüm sürücülerini güncelledim ve oyun (PUBG) indirdim. Performans modunda fanlar inanılmaz ses yapıyor yok böyle bir ses. Fanlar 7500 RPM'de dönüyor. (Ortalama...
  5. ilterisilteris55

Yardım Laptopta Tek Taraftan Ses Geliyor

Merhaba, Bir süredir laptopumu kullanmıyordum. Kullanmaya başlayınca sol hoparlörün çalışmadığını fark ettim. Birkaç kere de çalıştığını duydum. Bilgisayarı sıfırladım, sürücüleri en baştan kurdum ve güncelledim fakat değişen bir şey olmadı. Az önce iki hoparlör çalışırken sesi açtım yine sol...
  6. ilterisilteris55

Yardım Laptop Şarj Aleti Tamir Olur mu?

Merhaba, Yakın zamanda evdeki elektrik arızası nedeniyle Monster dizüstü bilgisayarımın şarj aleti bozuldu. Bunun tamiri olur mu? Monster tarafından garanti kapsamında değerlendirilir mi? (Bilgisayarın garantisi devam ediyor.) Ya da ücreti karşılığında yeni şarj aleti gönderilir mi? Bu konuda...
  7. ilterisilteris55

Yardım Monster Aşırı Yüksek Fan Sesi

Normal kullanımda fan sesi vs. almıyorum ama PUBG'ye girdiğimde (en düşük ayarlarda olsa bile) inanılmaz bir fan sesi oluyor (performans modunda). Kulaklık taktığım için beni rahatsız etmiyor ancak bulunduğum ortamda rahatsızlık yaratabiliyor. Bunun için sıcaklıkları çok fazla arttırmadan fan...
Top Bottom