Arama sonuçları: *

1. B

"D:\ üzerindeki geri dönüşüm kutusu bozuk" hatası

Geçen güncellemeden sonra böyle bir sorun oluştu. HDD'nin içindeki klasörlere girmeye çalıştığımda "bu dosyaya erişiminiz yok" hatası veriyor. HDD nin içindeki klasörler, dışındaki videolar hicbiri açılmıyor.
  2. B

Ekran kartımdaki sorun nedir?

Merhaba. NVIDIA GeForce GT 940M ekran kartını kullanıyordum. Birkaç gün önce ekranda çizgilenme vardı, ertesi gün bir sorun yoktu fakat bugün açtığımda 3D Video Denetleyicisi olarak görünüyor ve hiçbir şekilde sürücü kuramıyorum. 3D Video olarak gözüktükten sonra yeniden başlattım fakat bu sefer...
  3. B

İkinci monitörden BIOS'a ulaşmak

Laptopumun ekranı kırık ve bir monitör bağlayarak kullanıyorum. Fakat sadece Windows hoş geldiniz ekranında ikinci monitör devreye giriyor BIOS'a ulaşamıyorum. Yani laptopun kendi ekranından sadece boot ekranı ve BIOS'u görebiliyorum bağladığım ekrana sinyal gelmiyor. Bağladığım ekranı sadece...
  4. B

Laptop kendi kendine yeniden başlatılıyor

Merhabalar. Bu sorunu gün içinde sürekli yaşıyorum. Sorun şu: Laptop herhangi bir işlem yaparken kendiliğinden kapanıp açılıyor. Oyunlarda , video izlerken vb. Macun kaynaklı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum zira boşta 35 - 40 derecelerde yükte ise 80 - 89 derecelerde geziyor. Denediğim...
  5. B

C700 notebook aniden kapanıp açılıyor

Selam. Laptopumdaki bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum. Laptopta herhangi bir oyun, internette gezinme vesaire de aniden kapanıp tekrar açılıyor. Isıdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum zira GTA Online oynar iken GPU ve CPU 80 derecelerde gezinmekte. Windows bunun hakkında bir uyarı...
Geri