Arama sonuçları: *

1. ardaozal

Yardım Laptopuma virüs bulaştı

Laptopa cronium virüsü bulaştı silemiyorum laptopu formatlayamam önemli belgeler var yedeklemede yapamam
  2. ardaozal

Laptop Wi-Fi çok yavaş

Eski bir laptopum var ama Wi-Fi çok yavaş yani internete bile girilmiyor kafayı yiyecem 40-50 KB/s indirme hızı var bazen 200 bazen 300 oluyor bazen ise hiç indirmiyor alıcı Broadcom 802.11n driverler güncel
  3. ardaozal

Laptop mavi ekran

Laptop mavi ekran verip duruyor sıfırlama yapmaya çalıştım kurtarma medyası istiyor format atamıyorum yardı edermisiniz
  4. ardaozal

Laptop hata alıyorum

Arkadaşlar laptopunda oyun oynuyordum kapattım sonra açmaya çalıştım sorunlar ortaya çıktı kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor gibi bir uyarı aldım yeniden başlattım bir seçenek belirleyin uyarısı aldım devam veya sorunu gider yazıyor ikizindede sorun...
  5. ardaozal

Laptop driver güncelleme programı

Arkadaşlar benim eski bir laptopum var driverleri toplu güncellemek istiyorum önereceğiniz program var mı ? (ücretsiz olsun lütfen)
  6. ardaozal

Hp pavilion g6 cs go kaldırır mı ?

İyi günler benim hp pavilion g6 eski bir laptopum var işlemci i5-2430M gibi çok eski bir işlemcim var :) cs go yu kaldırı mı ? ekran kartı Amd Radeon 7400M (amd buna güncelleme bile vermiyor)
Geri