Arama sonuçları: *

1. ahmetsglk

Laptop ekran kartı 75 Watt olmasına rağmen 60 Watt kullanıyor

Arkadaşlar iyi forummlar; R5 5600H RTX 3050 2x8 GB RAM Ekran kartımın gücü 75 watt ama neredeyse tüm oyunlarda ekran kartı kullanımı %100 olmasına rağmen 60-65 Watt arası kullanım değeri oluyor. Laptopu alalı 11 ay oldu ve bakıma göndermedim. Bayramdan sonra bakıma göndereceğim, bu değerler...
  2. ahmetsglk

RTX 3050 laptopta LoL düşük fps

R5 5600h RTX 3050 8 GB ram Arkadaşlar LoL'de oyunun ortalarına doğru 80'e kadar düşüyor. Bu sorunun çözümü nedir? CS:GO'da 300 FPS alıyorum, valorantta 140+FPS alıyorum ama LoL'de alamıyorum, kafayı yiyeceğim yok mu bu sorunun çözümü?
  3. ahmetsglk

Acer Nitro 5 FPS sorunu

Arkadaşlar sorunum şöyle; Laptopun kendi ekranında Valorantta 100-135 FPS alıyorum. Ama bunu monitöre bağladığım zaman aynı grafik ayarları aynı çözününrlükte 180-250 arası alıyorum. AC Valhalla'da aynı şekilde Laptopun kendi ekranında 40 FPS aldığım yerlerde monitörde 60'ın altını görmüyorum...
  4. ahmetsglk

Acer Nitro 5 düşük fps

Ryzen 5 5600H işlemci RTX 3050 ekran kartı 8 GB RAM DDU ile driverlerı tekrar kurdum olmadı. Nitrosense yüksek performans ayarında. Windows oyun modu açık. Oyun oynarken harici ekran kartı kullanılıyor. işlemci max 78 derece ekran kartı max 70 derece oluyor. LoL'de 88 FPS'ye kadar düştüğüne...
  5. ahmetsglk

Linux Laptop'a windows kurmak

Arkadaşlar Acer marka gaming laptop aldım RTX 3050 Tİ i5 12500h işlemci 8 gb RAM 512 gb SSD İşletim sistemi Linux'muş. Buna Windows kurmak zahmetli olur mu? Biostan mı kurmak gerek yoksa normal Windows'a indirir gibi googledan indirsem de olur mu?
Geri