Arama sonuçları: *

1. T

Driverı kuracağım tek uygulama nedir

Arkadaşlar merhaba, ben msi laptop aldım kendi imkanlarım ile driverları yükledim ama hala eksik noktalar var. Bu tüm driverları kurabileceğim ve eksik driverları gösteren yardımcı bi program var mı? Şimdiden teşekkürler
  2. T

Çözüldü✓ DRIVER kurmamda lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar merhaba. Msi cyborg 12VF modelini satın aldım freedos olarak. Dün usb ile Windows 11 yükledim ama bazı driverlar eksik. Ekran kartı görünmüyor ya da ekran parlaklığı kısılmıyor, bluetooth açılmıyor gibi gibi. Ses de gelmiyordu ama bi arkadas yardımcı oldu driverini kurdum artık ses...
  3. T

MSI laptop driver kurma?

Arkadaşlarım merhaba. MSI cyborg aldım ve kendi imkanlarım ile usb den Windows 11 yükledim fakat bazı sistemler çalışmıyor,, ekran parlaklığı gibi ses gibi şeyler. Ve Windows 11 arayüz geçiş efektleri kasıyor biraz (fps düşük yani) nvidia falam hiç kurmadım. Bu driverları kolay bir yoldan kurma...
  4. T

MSI CYBORG nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a12vf-077xtr-intel-core-i5-12450h-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00004FTJ51?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail Bu bilgisayarı aldım. Sizce beni ne kadar götürür ve de kendi imkanlarımla Windows...
Top Bottom