Arama sonuçları: *

1. B

Acer nitro V16 ekran kapandı açılmıyor

Laptobu daha heni tam açmıştım bir anda kapandı 5 dkk içinde. Geri de açılmadı. Şarj göstergelerinde de bir belirti yok. İnternette statik elektrik birikmiş olabilir diyorlar lakin batarya sıfırlama yerini bulamadığımdan yapamadım ne yapabilirim?
  2. B

Asus tuf dash f15 2022 elden ring fps?

Laptopta 3060 , i7 12650h ve 16 gb ram ile birlikte fakat elden ring de düşük fps alıyorum yüksek ayarlarda başta 60 ile başlıyor ama anlık dalgalanmalarla 20 30 a kadar iniyor yükselmiyor da. Nasıl çözebilirim veya ne yapabilirim?
  3. B

Valorant ekran kartımı görmüyor

laptobumda 3060 var lakin sadece valoda intelin ekran kartıyla oynuyorum düzelmiyor oyun menüsünden ayarladım yine olmadı sadece 3060 dedim bilgisayar yine olmadı
  4. B

My Asus programı fanlarda bir sorun olabilir diyor

Asus tuf dash f15 2022 cihazım var.Bugün genel bir tarama yapayım dedim mu Asus uygulamasından.Fanlarda bir sorun olabilir diyor .Birkaç defa yaptıktan sonra sorun yok dedi.Sonra yaptıklarım da ise yine fanlarda sorun olabilir diyor.Bir bug olma ihtimali de varmış galiba ama bir önerisi olan...
  5. B

Çözüldü✓ Asus tuf dash f15 2022 klavye ışığı

Bu cihaza sahibim fakat klavye rengini ayarlayamıyorum.Armory create uygulmasından denedim olmadı aure core indirdim yine olmadı yardımcı olabilecek var mı?Acaba desteği falan mı yok sanmıyorum ama .
Geri