Arama sonuçları: *

1. R

Öneri laptobumu ne kadara satabilirim

öncelikle herkeseiyi forumlar. yanlış konu başlığı altına açtıysam şimdiden özür dilerim. Elimde imzamda bulunan monster tulpar t7 19.5 laptop var. bu özelliklerdeki bir laptobu en az kaça satmam gerekir ilk başta 19500 şeklinde fiyatlandırdım 2 ayda sadece 2 kişi yazdı fiyatı 18800 yapınca aynı...
  2. R

Çözüldü✓ termal macun laptoplarda ne kadar işe yarar

monster tulpar t7 v19.5 kullanıyorum lol, valo gibi zorlamayan oyunlarda 80-85 derece rdr2, r6 gibi biraz daha zorlayan oyunlarda 93-97 derece aralığında oyun oynuyorum (97 de sabit kalıyor daha yükselmiyor ordada muhtemlen işlemcinin performansından kısıyor) en son ücretsiz bakıma 6 ay kadar...
  3. R

Yardım Başlat Menüsünde Sıkıntı Var

win 10 kullanıyorm başlat menüsüne tıkladığım zamanda böyle oluyor yardımcı olabilecek varmı (menü rengim kırmızı ) bazen açılıyor ama açılmadığı zaman yeniden başlatmam gerekiyor
  4. R

Yardım monster yüz tanıma problemi

monster tulpar t7 v 19.5 laptobum var. yaklaşık 1 ay önce windows sürümünü 11 den 10 a düşürdüm(11 de çok sıkıntılı çalışıyordu). başta hiç bir problem yoktu. ama 15-20 gün geçtikten sonra yüz tanıma sıkıntılı çalışmaya başladı normalde anında yüzümü tanıyan kamera şu anda önce tanıyormuş gibi...
Top Bottom