Arama sonuçları: *

1. Q

Yardım Lenovo Laptop Bitlocker İstedi

Cihaza bios güncellemesi yaptım sonra valorant açabilmek için restore factory keys yaptım biostan, f10 kaydet yapıp cihazı başlattıktan sonra bitlocker istedi, şifreyi hesabımdan girip cihazı açtım fakat bunu önceden kaç sefer yaptığım halde benden böyle bir şey istememişti, acaba farklı bir...
  2. Q

Yardım Lenovo ideapad gaming 3 BIOS hatası

Arkadaşlar vantage uygulamasına 1 ay önce BIOS güncellemesi geldi kurmaya çalıstım hata verdi sonra yaparım dedim aradan 1 ay geçti hâlâ güncellemeyi kurmuyor dedim acaba uygulamayı mı güncellemek lazım onu da yaptım bu sefer cihazı yeniden başlatıyor ve güncelleme başarısız hatası veriyor ne...
  3. Q

Çözüldü✓ .

. s . çözüldü .
  4. Q

Yardım Yeni güncelleme sonrası fps drop ve şarjda değilken oyunun daha akıcı olması

Arkadaşlar valorant yeni güncelleme sonrası fps 200 lerden bi anda 80 e dusup geri yukseliyorz ayrıca oyun 120 fps olmasına rağmen bana 60 fps miş gibi hissettiriyor, gtx 1650 ekran kartı var laptopun, şarjdan çıkarınca oyun daha akıcı ve pamuk gibi hissettiriyor şarja takınca o rahatlığı...
  5. Q

Yardım Laptop kasasına camsil damlaması ve aşınması

Annem camları silerken laptop kapağına camsil damlatmış 6-7 tane, boyası aşınmış biraz ,cihaz lenovo ideapad gaming 3 siyah, cihaza özel boya var mıdır böyle mi kalsın?
  6. Q

Windows 11 Lenovo ideapad gaming 3 gtx 1650 i5 11320h laptop aniden donma

Laptopu alalı 6 ay oldu bu aniden donmayı bi valorant oynarken bir de microsoft edge de gezerken bu normal bir durum mudur yoksa anormal mi
  7. Q

Çözüldü✓ Dolar arttıkça fiyat düşüyor?

Dostlar dolar 18 iken Lenovo İdeapad gaming 3 gtx 1650 i5 11320h laptop aldım vatandan 1 hafta öncesinde rtx 3050 ti olanlar 20 bin tl idi 1 hafta sonra 5 bin tl zam geldi hepsine ben de bunu 20 bin tl ye almak zorunda kaldım fakat dolar bugün 25 tl oldu laptop 16 bin tl gözüküyor vatanda dolar...
  8. Q

Yardım Akım korumalı priz hakkında

Laptop için akım korumalı priz kullanmak gerekli midir, gerekliyse tekli akım korumalı priz önerir misiniz? teşekkürler.
  9. Q

Yardım Güncelleme sonrası Windows Defender hatası

Arkadaşlar windows 11 toplu güncelleştirmesi, kötü amaçlı yazılım güncelleştirmesi vs. geldi ben de yaptım cihaz açıldı normal bir şekilde fakat defender ünlem veriyor girdiğimde "Yerel Güvenlik Yetkilisi koruması kapalı. Cihazınız savunmasız olabilir." diyor bu nedir ayrıca kaspersky preminium...
  10. Q

Yardım Lenovo Ideapad Gaming 3 tamamen donma sorunu

Arkadaşlar bugün cihazı herzamanki actigim gibi actim klavye ışıkları yandı ama ekran uzun bi süre gelmedi ben de korktum gelmiyecek diye, ekran bi 30-40 saniye sonra geldi şarjı interneti vs bağladım tarayıcıdan youtube'a girdim bi video açtım video bitmeye yakınken ekran kilitlendi hiçbir şey...
  11. Q

Lenovo BIOS güncellemesi

Lenovo vantage programıms bir bios güncellemesi geldi sürümü H4CN28WW, cihazım lenovo ideapad gaming 3 bu güncellemeyi yapan var mı acaba lenovo vantage bios güncellemeleri bazen cihazı bozuyormuş sormak istedim 1678823122 cihaz modeli CPU: İ5 11320H GPU: GTX 1650 MODEL: 15IHU6 KURULU WİN: WİN...
  12. Q

Yardım Bios güncellemesi hakkında

Bios güncellenmeden önce biliyorsunuz ki uyarılar veriyor fişin çıkarılmaması hakkında vs. şimdi pc için tamam da laptopun kendi bataryası var elektrikler gitse bile bios güncellemesi laptopta yapılırken bozulur mu?
  13. Q

Yardım windows update sorunu

windows update güncelsiniz diyor fakat bi toplu güncelleştirme gösteriyor ayrıca güncellemenin yanında bir çarpı işareti var güncellemeli miyim neden böyle?
  14. Q

Yardım Lenovo ideapad gaming 3 kasadan gelen garip ses

Arkadaşlar laptop kapalıyken (kapağı vs her şeyiyle) 2 elime alıyorum yan taraflarından (usb şarj yerlerinin girişlerinden) düz tutarak dik konuma getiriyorum 2 yandan böyle içindeki bir şey nereye çevirirsem o tarafa doğru hareket ediyor sizin cihazlarınızda oluyor mu bu nedir? (ses ağırlıklı...
  15. Q

Camsille laptop ekranı silinir mi?

soru bu kadar teşekkürler
  16. Q

Yardım Laptop monitörüne el sürmek zararlı mıdır

Laptop monitörüne elimi sürmemeye calisiyorum kuru peçeteyle tozunu falan alıyorum evde kardeşimde kalıyor çoğunlukla dün 2 tane dev gibi başparmak izi vardı sildim fakat el sürülmesi zararlı mıdır?
  17. Q

Çözüldü✓ ethernet kablosunu kilidine bastırmadan çekmek

cihaz lenovo ideapad gaming 3 evde annem kardesimin yaninda ethernet kablosunu cekmis kilidine bastirmadan kardesim kolayca zorlamadan cikti falan diyor ama benim icim icimi yiyor bozuldu diye evden de uzağım bir şey olur mu :(
  18. Q

Yardım klavye tuş gıcırdaması

Lenovo ideapad gaming 3 laptopumun silme tuşu basınca arada gıcırdıyor elimle oynatınca daha fazla hissediliyor gıcırdaması, silme tuşu çok kullanılan bi tuş olmadığı için uğraşmak da istemiyorum ileride klavyeyle alakalı bi sorun yaratır mı? (tuşu çıkar diyecekler için deneyimim yok kırmak veya...
  19. Q

Yardım Laptop klavye tuşu gıcırdaması

Lenovo ideapad gaming 3 laptopumda silme tuşu üzerinde parmağımı oynatınca tuş gıcırdıyor fakat diğer tuşlarda sorun yok fakat tuş çalışıyor bir şey yapmam gerekli mi ilerde sorun olur mu?
  20. Q

Yardım Laptop kapalı durumdayken ethernet kablosunu takıp çıkarmak riskli mi?

Soru bu kadar cevaplarınızı bekliyorum herhangi bi sorun olur mu?
Geri