Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Çözüldü✓ Laptop pil kapasitesi düzeltme !

Merhaba dostlar şubatta aldığım laptop'um az önce yaptığım batarya testiyle kapasitesinin düştüğünü gördüm düşmeye de devam ediyor acaba bunu geri yükseltmenin yolu var mı yöntemleri nelerdir? ve önüne geçmek için ne yapmak lazım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  2. Mechanist

Çözüldü✓ Laptop arka kapak içi renk değişimi

Merhaba dostlarım yaklaşık 1 senedir kullandığım laptopumun arka kapağını laptopun içini temizlemek için açtım fakat gözüme kapağın iç rengi çarptı içi sanki paslanmış rengi değişmiş acaba normal mıdır ve neden olmuş olabilir ?
  3. Mechanist

Çözüldü✓ Modeme Bağlanan Kişileri Engelleme !

Dostlarım Wifi modemine bağlanan kişileri görebileceğim ve istediklerimi çıkarabileceğim bir uygulama yada yöntem var mıdır?
  4. Mechanist

Çözüldü✓ Valorant Isınma Sorunu !

Dostlar merhaba bende RX590 Special Edition var ve ayrıca tek bir fanı bozuk bugüne kadar oynadığımı hiçbir oyunda Warzone dahil 75-76 dereceyi geçmedi ekran kartı fakat bugün Valorant indireyim bakayım dedim oyun +80 dereceleri gördüm ama bir şeyler yapabilir miyim?
  5. Mechanist

Çözüldü✓ Silinmeyen Klasör !

arkadaşlar ekranda gördüğünüz klasörü bir türlü silemiyorum nolur yardımcı olun kafayı yiyeceğim !
  6. Mechanist

Aniden Bilgisayar Kapanması !

Dostlarım Az önce Warzone oynuyordum ve oyunun ortasında aniden bilgisayar kapandı ilk önce elektrikler gitti sandım fakat elektrik de gitmedi acaba sorun nedir?
Top Bottom