Arama sonuçları: *

1. A

Laptopumda ssd slotu yok ?

İkinci ssd almıştım ama birtane ssd slotı var onda da içinde gelen 512 takılı. Diğer slota da 1 TB takacaktım şaka gibi diğer slot yok mu ?? HP OMEN 16 Rtx 4050 İ5 13420H 16GB RAM
  2. A

Macbook hangi renk almalıyım ?

Sabah M2 macbook air 15.3 inch sipariş edeceğim sizce hangi renk almalıyım ? (Siyah çok parmak izi bırakıyor diyorlar toz vs.) Gümüşten yanayım ben apple’ın maclerde genel rengi diye.
  3. A

MacOS a hakim olan var mı ?

Merhaba. ilk defa macos kullanıyorum da bazı programlar var mesela bir uygulamayı kapayınca anında windowsda ki gibi hemen kapanması gibi. kolaylaştırıcı güzel yollar var bunlardan bahsedecek yapmam gereken önerdiğiniz ayar vs. var mı ?
  4. A

Macbooku 144hz monitöre bağlamak

Merhaba macbook air m2 (2022) cihazımı 144hz bir monitöre bağlarsam 60 hz mi alırım 144 hz mi alırım ? macbooklar 60hz bildğiniz üzere.
  5. A

Mac için uygulama ve iptv önerisi

Merhaba mac de kullanabileceğim iptv uygulaması ya da önerebileceğiniz güzel uygulamalar var mı genel olarak hiç farketmez.
  6. A

Laptopum kaç para eder ?

Merhaba laptopum HP Pavilion Gaming 15. RTX3050 Ti. i7 11370H. 16 GB RAM. 256 GB SSD. 144Hz ekran. 1.5 yıl garantili cihazım. Kutusu var faturası yok (Apple ekosistemine geçtiğim için satıyorum. 14Pro Max - iPad 10. nesil - AirPods Pro 2 - Apple Watch 5 tek sadece Mac eksik kaldı.) Halihazırda...
Geri