Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Yardım Laptop Oyun Oynarken Bazen "Turuncu" Ekran Veriyor Neden?

Bazen assetto corsayı açtığımda turuncu ekran yiyorum. Bazende oyunu açıyor kulaklığı sonradan takıcak olduğum zaman yiyiyorum ya da soğutucuyu takarken yiyorum. İnternetten bulduğum kadarıyla gpu kaynaklı sanırım. Bunun çözümü nedir ve neden olur? Güç kaynağı ile ilgili bir zorlanmaya veya...
  2. Mert_007

Yardım Laptop Açılmıyor

Normal bir şekilde oynarken kapandı. Sonra dedim neyse bir şey olmaz sonra bu 2 3 kez daha teklarladı. Şimdiyse laptop hiç açılmıyor. Güç ışıklanırda hiç bir ışık yok. Anakartlık bir durum mudur yoksa kablodan mı kaynaklı? Kabloda şu kutu gibi olan şeye güç geliyor ışığı yanıyor ama ucundaki...
  3. Mert_007

Yardım Ekranda Çok Fazla Yırtılma Oluyor Nasıl Çözerim?

Minecraft vs. gibi oyunları oynarken çok fazla yırtılma oluyor. Ayarlarda vsync açıyorum ama geçmiyor. Ekran katrım gtx950m Gsync var mıdır? Varsa nasıl kullanırım? Yoksa bu sorunu çözebilir miyim başka şekilde?
  4. Mert_007

Yardım Multimedya Kısayolları Çalışmıyor Şarkı Atlayamıyorum. Nasıl Düzeltebilirim?

Asus laptop kullanıyorum ve yön oklarındaki şarkı atlama durduma gibi fn+sağ ok şarkı atlama mesela onları kullanamıyorum. Sebebi nedir ve nasıl çözebilirim? Pcyi formatlattıktan sonra böyle oldu.
  5. Mert_007

Kaliteli Laptop Soğutucusu Önerir Misiniz?

Uygun fiyatlı bir soğutucu önerebilir misiniz?
  6. Mert_007

Yardım Wifi Sürücüsünü Nasıl Güncellerim?

Laptopta bu sürücü güncellenebiliyor mu anakartla mı ilgili vs. bir bilgim yok. Belki güncellersem sürücüsünü biraz olsun düzelir. Ets2 bende sürekli çöküyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Belki buda interneti düzeltir biraz pingim azalır.
  7. Mert_007

Siyah ekranda açılmıyor ve ötüyor

Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl düzelir biliyor musunuz?
  8. Mert_007

Yardım Bilgisayarım İnternete Bağlanmıyor

İnternete çok zor bağlanıyor sürekli bağlan bağlan diyip duruyom ancak öyle bağlanıyor. Bağlandıktan bir süre sonrada internet gidiyor kopuyor geri. Sonra yine uğraşıp duruyorum. Neden olur bu ve çözümü nedir bilen var mı?
  9. Mert_007

Yardım Ping Sorununu Nasıl Çözerim?

TT internet kullanıyorum ve bu ping yüzünden gına geldi artık. Brawhalla giriyorum hiç bir şey yapamıyorum sırf internet problemi yüzünden en kötü adamlara bile yenliyiroum. Kendi beceriksizliğim yüzünden kaybetsem sinirlenmem ama sırf bu internet sorunu yüzünden kaybetmek çok canımı sıkıyor. 50...
  10. Mert_007

Xiaomi note 8 pro aşırı ısınma sorunu

Telefon çok ısınıyor guncelledikten sonraki gün oldu bı choromda olmama ve arkada bişey açık olmamasına rağmen MIUI 12.0.6
Geri